Οι be-mol  είναι ένα πενταμελές  pop-rock συγκρότημα, που πήρε «σάρκα και οστά» την άνοιξη του 2000, από μια παρέα φίλων-μουσικών, με έδρα την πόλη της Κοζάνης. Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν, έχοντας το «Άστρο» πάνω από τα κεφάλια τους, για να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Συνεργάστηκαν με γνωστούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως Δυτικές Συνοικίες , Olympians , DE FACTO, Onirama , C-REAL  και πολλούς άλλους.

Επισκέφτηκαν  διάφορες πόλεις της Ελλάδος στα πλαίσια πραγματοποίησης συναυλιών, όπως Κοζάνη, Βέροια, Αλεξάνδρεια, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες, Δράμα, κ.α.. Παράλληλα έλαβαν μέρος και βοήθησαν στη διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα εντός και εκτός Κοζάνης.

Στις 15 Ιουνίου του 2007, κυκλοφόρησε επίσημα ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο «κράτησε με στο ρυθμό»,από την αθηναϊκή εταιρία anti-records, της general music, σημειώνοντας αρκετά μεγάλο αριθμό πωλήσεων.

Αυτή την περίοδο βρίσκονται και πάλι στο studio ηχογραφήσεων ετοιμάζοντας τον καινούριο τους δίσκο, ο οποίος υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2008.

Το συγκρότημα των be-mol αποτελείται από τους:

Παπαδόπουλο Αργύρη (φωνή)

Βακουφτσή Κώστα (κιθάρα)

Χαλβατζή Νίκο (τύμπανα)

Βητόπουλο Βαγγέλη (μπάσο)

Παπαευαγγέλου Γιάννη (πλήκτρα)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ