Το Αθηναϊκό high energy rock’n’roll σχήμα των Black Hat Bones έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη official video, για το τραγούδι “Thunderborn” από το –δεύτερο σε σειρά- full length album, με τίτλο “Born in a Thunder” που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2017.

Μπορείτε να το δείτε εδώ:

Το βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον Bewild Brother, ο οποίος έκανε και το animation, ενώ κινηματογραφήθηκε από τους Γεράσιμο Κολαϊτη (Unkle Jerry), Χρήστο Ξυλά και Δανάη Δαρδάνου κατά τη ζωντανή εμφνάνισή του συγκροτήματος τον περασμένο Μάϊο στο six d.o.g.s της Αθήνας, για τη παρουσίαση του “Born in a Thunder”.

Θυμίζουμε για άλλη μία φορά πως ο Mikko Chris Vlachos (κιθαρίστας του σχήματος) είναι μαζί με τον Dennis Marakakis (ντράμερ του σχήματος), οι άνθρωποι πίσω από την παραγωγή του εν λόγω album. Του mastering επιμελήθηκε ο Bill Lagos.

Οι Black Hat Bones είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν μία σειρά καλοκαιρινών ζωντανών εμφανίσεων σε festivals σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος, για την προώθηση του “Born in a Thunder”. Δείτε τις ημερομηνίες παρακάτω και ακολουθήστε τους συνδέσμους για ακόμη περισσότερες πληροφορίες:

 

14.07.17 – Ejekt Festival / Αθήνα – Πληροφορίες: https://goo.gl/ETCYwY

29.07.17 – Music Highway Fest / Ταϋγετος – Πληροφορίες: https://goo.gl/Xtcch3

04.08.17 – Snak Fest / Ικαρία – Πληροφορίες: https://goo.gl/vSXPwe

25.08.17 – 2nd Let it Beer Summer Fest / Χαλκίδα – Πληροφορίες: https://goo.gl/X56cKi

09.09.17 – Let’s Rock Fest / Οινόφυτα – Πληροφορίες: https://goo.gl/u4JscZ

 

Ακολουθήστε το συγκρότημα στο facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητές τους: www.facebook.com/BlackHatBones