Η αλήθεια είναι ότι όταν πρώτο άκουσα τραγούδια των «Θίασος Τρελλών» ενθουσιάστηκα.

Ήρθε η ώρα να αποκτήσω κι εγώ την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά και ομότιτλη. Το συγκρότημα αυτό δεν είναι ένα κοινό σαν όλα τα άλλα, στο οποίο θα ακούσεις το κλασικό ερωτικό χιτάκι που θα σε κάνει να το ακούς συνέχεια και συνέχεια μόνο και μόνο επειδή ηχεί καλά στα αυτιά σου και τίποτα άλλο. Η φάση της μουσικής και του στίχου των «Θίασος Τρελλών» κρύβει κάτι πιο χαοτικό και ψαγμένο.

Πινελιές από την αγαπημένη δεκαετία του 90 και κάτι από το τώρα είναι τα κομμάτια που συνθέτουν αυτόν τον καθαρό ροκ δίσκο, με hard rock επιρροές.  Σίγουρα υπάρχουν και τραγούδια που θα σε αφήσουν αδιάφορο, κανείς δεν είναι τέλειος, αν σκεφτείς τον αγαπημένο σου δίσκο ( όποιος κι αν είναι αυτός ) σίγουρα θα βρεις ένα – δύο τραγούδια που θα περάσουν αδιάφορα, έτσι κι εμένα με αφήνουν λίγο κάπου στην μέση του δίσκου.

Λίγο πριν το τέλος βρίσκουν και πάλι τον καλό τους εαυτό και κλείνουν αξιόλογα τον πρώτο τους δίσκο. Η άποψή μου είναι ότι δεν θα περάσουν απαρατήρητοι, με καλές συναυλίες και με μια ακόμα καλύτερη δεύτερη δουλειά οι «Θίασος Τρελλών» θα καταφέρουν να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρoν και να γίνουν από τα βαριά χαρτιά της σκηνής στην χώρα μας.

Η σκηνή συνεχίζει να αναπνέει και οι «Θίασος Τρελλών» της δίνει χρήσιμα «φιλιά ζωής» για να συνεχίζει την πορεία της.

Νίκος Γραμμάτος