???????????????????????????????

Ήταν η πρώτη φορά που θα έβλεπα live το συγκρότημα Κόρε. Ύδρο. Αυτό το γεγονός, το περίμενα πως και πως να συμβεί, καθώς δεν κάνουνε συχνά live στην Αθήνα. Επέλεξα να πάω την δεύτερη μέρα από τις δύο μέρες που θα παίζανε. Την πρώτη μέρα θα παρουσίαζαν το ελαφρύ πρόγραμμα και την δεύτερη το βαρύ. Στον χώρο υπήρχε πάγκος με τον τελευταίο δίσκο τους σε μορφή 2πλού βινυλίου αλλά και σε cd για αγορά.

???????????????????????????????Η συναυλία έλαβε χώρα στο Six Dogs, στον χώρο που έχει φτιαχτεί για τα live. Η συναυλία άρχισε στις 22.00, όπου ως support έπαιξε ο ” Κτίρια την Νύχτα” για περίπου 40 λεπτά και μας ταξίδεψε στον δίκο του μουσικό κόσμο, αυτός ο ιδιαίτερος μουσικός.

Ο χώρος είχε γεμίσει για δεύτερη μέρα ασφυκτικά από κόσμο που περίμενε να ακούσει τους Κόρε Ύδρο. Τελικά οι Κ.Υ. ανέβηκαν στο stage γύρω στις 23.00.

Η συναυλία διήρκησε περίπιου 2.30 ώρες, και ακούστηκαν τραγούδια σχεδόν από όλη την δισκογραφία του συγκροτήματος. Ο Παντελής Δημητριάδης εμφανήστηκε με ένα λευκό πουκάμισο το οποίο δεν άργησε να βγάλει μετά από μερικά τραγούδια και να αρχήσει τις γνώστες βουτιές του στο φανατικό κοινό του! Πρόκειτε πραγματικά για έναν μοναδικό performer.

Ακούστηκαν όλες οι ”επιτυχίες” του συγκροτήματος καθώς και τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο τους με τίτλο Απλές Ασκήσεις στον Υπαρξισμό. Το κοινό ήταν από το πιό ενθουσιώδη που έχει δει ποτέ. Και φυσικά και αυτή η συναυλία, που είναι μία από την μικρή περιόδια που κάνει το γκρουπ αυτή την περίοδο, έκλεισε με το κλασσικό και αγαπημένο τραγούδι ”Άλλη μια νύχτα σύγχυσης και γέλιου”.

Το να παρακαλουθήσεις μία συναυλία των Κορε Υδρο νομίζω ότι είναι μια μοναδική και ανεπανάλυπτη εμπειρία. Μακάρι να μπορούσε να περιγραφεί με λέξεις τα συναισθήματα που γεννούνται καθώς παρακολουθείς ένα live των Κόρε Ύδρο.

Ελπίζουμε όλοι, να ξαναπαίξουνε στο άμεσο μέλλον, γιάτι έχουμε ανάγκη από τέτοια live.

 

Γιάννης Μαντζίκος

http://elliniko-greek-rock.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/pages/Elliniko-greek-rock/223290641177606

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????