Ταυτότητα

 

Το Rock Αποδράσεις music portal είναι ένα διαδικτυακό μουσικό περιοδικό το οποίο ανανεώνεται σε καθημερινή βάση.

Επικεντρώνεται και παρουσιάζει την εγχώρια μουσική σκηνή καλύπτοντας κυρίως την Ελληνική Εναλλακτική Σκηνή, αλλά όχι μόνο. Ρίχνουμε ματιά σε κάθε μουσικό είδος που πιστεύουμε ότι αξίζει να ακούσουμε και να προβάλλουμε στην ιστοσελίδα μας.

Το Rock Αποδράσεις music portal αγαπάει τους νέους καλλιτέχνες και τα νέα συγκροτήματα, δέχεται demo – promo – επίσημες κυκλοφορίες από συγκροτήματα – καλλιτέχνες και τα παρουσιάζει στο αναγνωστικό του κοινό.

Οι συνεργάτες του είναι διασκορπισμένοι σε όλη την Ελλάδα.

Αποτελείται από άτομα με σπουδές πάνω στην μουσική, μέλη συγκροτημάτων, dj’s, ραδιοφωνικοί παραγωγοί ή απλά καθημερινοί άνθρωποι με αγάπη προς την εγχώρια μουσική σκηνή.

Το Rock Αποδράσεις music portal υπάρχει σαν ιδέα και σελίδα από το 2000 και λειτουργεί ενεργά με αυτό το πάθος και μεράκι από το καλοκαίρι του 2007, χωρίς να έχει σταματήσει ποτέ.


Αρχισυντάκτης:

Οδυσσέας Χριστοδούλου

Συντάκτες:

Νίκος Γραμμάτος

Οδυσσέας Χριστοδούλου

Εμμανουέλα Παπαδοπούλου

Κώστας Πασχάλης

Γιάννης Πιπερίδης

Σοφία Τζανετάκη

Φωτογράφοι:

Νίκος Γραμμάτος

Οδυσσέας Χριστοδούλου

Υπεύθυνος ιστοσελίδας, σχεδίαση, ανανέωση:

Νίκος Γραμμάτος

Ιδιοκτησία: R.M.R.

© 2000 – 2024 Rockap.gr – Rock Αποδράσεις e-zine //

Επιτρέπετε η αναπαραγωγή του περιεχομένου με κάθε μέσο του παρόντος website ME τη προϋπόθεση την αναφοράς της πηγής (ενεργό link).  Σύμφωνα με τον νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) απαγορεύεται η μερική – ολική αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του συντάκτη ή του περιοδικού.

Το Rock Αποδράσεις music portal ΔΕΝ φέρουν ευθύνη στα ενυπόγραφα άρθρα του εκάστοτε συντάκτη, αφού αυτά είναι η προσωπική άποψη του καθενός.