02Πολλές οι ανακατατάξεις στο στρατόπεδο των Αθηναίων heavy / grunge / alternative rockers Madleaf, μα οι ίδιοι δεν μοιάζουν να πτοούνται.

Συγκεκριμένα σήμερα μόλις έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη τραγούδι από το νέο τους –δεύτερο σε σειρά- full length album, με τίτλο White Shark”. Το House of Lust” όπως τιτλοφορείται, αναμένεται για κυκλοφορία μέσα στο 2015, αλλά η ακριβής ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμη.

Ακούστε το νέο τραγούδι παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε πως λίγες μόλις μέρες πριν, η μπάντα ανακοίνωσε νέες αλλαγές στη σύνθεσή της, μετά την απώλεια τριών μελών. Οι νέοι μουσικοί του σχήματος είναι οι Νίκος Γιαννούλης (μπάσο), Αντώνης Κανάρας (drums) και Πάνος Αγγελοθανάσσης (κιθάρες).

Στις 12 Σεπτεμβρίου, 2015 οι Madleaf θα παρουσιάσουν το νέο τους υλικό, για πρώτη φορά με το καινούριο line-up στο Gagarin 205 στην Αθήνα, στα πλαίσια του 4ου Φεστιβάλ Αλληλεγγύης και Ενίσχυσης του Ξενώνα «ΗΩΣ».

 

Μια νέα εποχή φαίνεται πως ξεκινάει για τους Madleaf. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα τους στο facebook για να ενημερώνεστε για τις προσεχείς δραστηριότητές τους, μιας που οι ίδιοι δηλώνουν ανανεωμένοι και ιδιαίτερα ορεξάτοι!