Οι Enola Str8 είναι μια μπάντα που έχει έδρα την Αθήνα.  Από το πρώτο άκουσμα των τραγουδιών τους ο ακροατής μπορεί να κατάλαβει ότι τα παιδιά έχουν ταλέντο, όρεξη, αγαπάνε αυτό που κάνουν και το κάνουν καλά.

Η διαδικτυακή γνωριμία μαζί τους έγινε το καλοκαίρι του 2007 ακούγοντας τα πρώτα 3 τραγούδια τους, « Κάτι ώρες », « Τα λόγια της ντροπής », «Είμαι εδώ», «Δεν πειράζει». Το «Κάτι ώρες» και το «Είμαι εδώ» ξεχωρίσαν με το πρώτο κι όλας άκουσμα.

Οι Enola Str8 έχουν δυνατό, φρέσκο ήχο, γεγονός που αφήνει χώρο σε μεγαλύτερο ακροατήριο να τους απολαύσει.  Στις αρχές του 2008 στην λίστα των προαναφερθέντων τραγουδιών προστίθονται τα «Αν με βρεις» , «Φωτογραφίες» , «Το δικό σου εγώ», τα οποία αποτελούν και τις νέες τους προτάσεις που κινούνται στο ίδιο μουσικό μοτίβο με τα προηγούμενα.

Οι καταβολές τους πηγάζουν από την ροκ σκηνή τόσο του εξωτερικού όσο και της Ελληνικής πραγματικότητας. Το αποτέλεσμα λοιπόν δείχνει ότι το cd αυτό σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο, ενώ το γεγονός ότι τα τραγούδια δεν φυλακίζονται στη δείνη του εμπορικού-ψευτορόκ, όπως αυτά που πλασάρουν τα ΜΜΕ, δίνει μια μοναδική γεύση καλής δουλειάς.

Το πάθος και η λειτουργικότητα είναι εμφανεί στοιχεία και δημιουργούν ένα σύνολο που βοηθάει το συγκρότημα σε ό,τι θέλουν να πετύχουν. Το rockap.gr τους στηρίζει και θα το κάνει με κλειστά μάτια. Είναι από τις μπάντες που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Οι Enola Str8 στο myspace :

http://www.myspace.com/enolastr8band

Kείμενο: Νίκος Γραμμάτος