Οι ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ είμαστε το αποτέλεσμα μιας σειράς συγκυριών. Δημιουργηθήκαμε το 2020 από την απρόσμενη ένωση 4 φίλων που έψαχναν έναν λόγο για να παίζουν παρέα μουσική. Με ήχο επηρεασμένο από punk-rock συγκροτήματα που μεγάλωσαν τη γενιά μας, όπως οι Green Day και οι Offspring, αλλά και από συγκροτήματα από την εγχώρια σκηνή (π.χ. Bad Movies, 1000mods, κ.λπ.) ξεκινήσαμε αρχικά παίζοντας διασκευές αγαπημένων κομματιών μας, εξερευνώντας παράλληλα την μουσική μας ταυτότητα.

Μετά τις πρώτες πρόβας/τζαμαρίσματα μας τον Οκτώβριο του 2020, αποφασίσαμε να κάνουμε παρέα μια μικρή εξόρμηση στην οποία έμελλε και να βρούμε το όνομα της μπάντας μας. «ΤΣΕΡΡΥ ΜΠΡΑΝΤΥ», ένα ξεχασμένο από το ’80 (ανοιγμένο) μπουκάλι λικέρ κεράσι, που βρήκαμε σε ένα σκονισμένο ράφι στο χωριό του drummer, και το οποίο ήπιαμε, ελέω απουσίας εναλλακτικών, μας στιγμάτισε αρκετά ώστε η ετικέτα του να «βαφτίσει» το συγκρότημά μας.

Συνεχίζοντας τις πρόβες και την σύνθεση πρωτότυπου υλικού, την άνοιξη του 2022 ξεκινήσαμε τα πρώτα (και άκρως επιτυχημένα) live μας. Το ίδιο καλοκαίρι μπήκαμε στο studio με στόχο να ηχογραφήσουμε κάποια από τα δικά μας κομμάτια. Παρά τις ατυχίες και τις δυσκολίες ολοκληρώσαμε το 4-track EP μας την άνοιξη του 2023.

Το «Κούραση Η Φάση» περιστρέφεται γύρω από τις ανησυχίες ενός νεαρού ενήλικα που προσπαθεί να ισορροπήσει τα συναισθήματα με τη λογική του, σε μια πόλη πιο μπερδεμένη από τον ίδιο. Ακροβατώντας ανάμεσα στις αναμνήσεις της Αθήνας που τους μεγάλωσε, συνοψίσαμε βιώματα από την μετεφηβική μας ζωή στην πρωτεύουσα σε στίχους που αποτελούν τα τέσσερα κομμάτια, με τίτλους:

Φθίνουσες Μέρες – Εκείνη η Μπαλάντα – Απώλεια – Ωκεανός

Το EP παρουσιάστηκε live στο An Club στα Εξάρχεια την Παρασκευή 02.06.23, σε μια ζωντανή κατάθεση των συναισθημάτων μας που κρύβονται πίσω από τα τέσσερα αυτά κομμάτια. Η ανταπόκριση του κοινού μας οδήγησε σε μία υπόσχεση: Ό,τι και να μας ρίχνει η ζωή, εμείς θα γράφουν και θα παίζουμε μουσική. Και τα επόμενα έρχονται…

Επικοινωνία και χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Email: tserrybrandy@gmail.com

Τηλ: 6970424213, Ορφέας

 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7HDoUHK91VS4PhiJnwMDYl?si=sxJ2usxCRauTOCVTvaQqFg

Instagram: https://www.instagram.com/tserry_brandy/

Facebook: https://www.facebook.com/TserryBrandy