Ξεσκονίζοντας τη δισκοθήκη μου έπεσα πάνω σε μία μπάντα που ονομάζεται Ρέζους+(θετικό).Θυμάμαι μου είχαν κάνει τρομερή εντύπωση όταν τους είχα πρωτακούσει.
Aπό την αρχή της ενασχόλησής τους με το Ελληνόφωνο Rock, αποτέλεσαν ένα πολλά υποσχόμενο σχήμα…
Συνθέσεις που διακρίνονται για τη μελωδικότητά τους, ηλεκτρικές κιθάρες όμορφα δεμένες με την ηλεκτρονική μουσική καθώς και τα καθαρά φωνητικά επισφραγίζουν την ρυθμικότητα αλλά και τον ξεχωριστό ήχο του group παντρεύοντάς τον με επιτυχία με τον ελληνικό στίχο.
Οι Ρέζους+ αποτελούνται από πρώην μέλη των Dirty Thoughts (ΕΡ Soon, 1997, Studio 2 Records), Γιάννη Κετσόπουλο (φωνή), Κώστα Λέκα, (κιθάρες), Νίκο Μαλτέζο (μπάσο), Παναγιώτη Καρέλη (τύμπανα), ενώ το 1999 προστέθηκε ένα νέο ικανότατο μέλος, ο Σταύρος Βάντερβιλτ (keyboards) και από τον Απρίλιο του 2002 ο Σταύρος Γουλίδης αποτελεί τον νέο κιθαρίστα της μπάντας.
Με αμέτρητα live στο ενεργητικό τους, φαίνεται αμέσως πόσο σκληρά  έχουν δουλέψει.
Δισκογραφικά πρωτοεμφανίστηκαν το 2001 στα τρία τραγούδια του ΕΡ «Χρυσή Βροχή» (Studio 2 Records) το οποίο αποτελεί  ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της μουσικής τους και του σπουδαίου υλικού που είχαν στα χέρια τους  και μετέπειτα το 2004 με την ολοκληρωμένη τους πλέον δουλειά  «Σκέψεις Μακριά» (Alpha Records).
Από τότε οι Ρέζους+ «αγνοούνται» δισκογραφικά και συναυλιακά!!!


REZUS “Chrysi vrohi”

Evangelos | MySpace Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ