Ανοίγοντας την ψυχή του στην κιθάρα, έγραψε τη μουσική. Ανοίγοντας την καρδιά του στο βιβλίο, έγραψε τους στίχους. Τραγουδώντας με ψυχή και καρδιά, ερμήνευσε τα τραγούδια…

Ο Νίκος Πασχάλης, παρουσιάζει την πρώτη προσωπική του δουλειά με τίτλο «Πρόσωπα». Στο CD περιλαμβάνονται πέντε τραγούδια, τα οποία επεξεργάστηκε για καιρό, μέχρι να ωριμάσουν και να νιώσει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσει στο κοινό μια πρώτη γεύση της δουλειάς και της φωνής του.

Ο καλλιτέχνης «κάνει τραγούδια» αγαπημένα του Πρόσωπα, στοχεύοντας στο να εξωτερικεύσει τον ψυχικό του κόσμο, αφήνοντας παράλληλα στον ακροατή μια αίσθηση ελληνικού κλασσικού ροκ.

Την ενορχήστρωση έκανε ο Φώτης Παπασταύρου, τη μίξη ήχου ο Μπάμπης Χαλκίδης, το Mastering έγινε στα Abbey RoadStudios, από τον Mastering Engineer Peter Mew. Το εξώφυλλο και το ένθετο φιλοτέχνησε ο Λευτέρης Κοντογιάννης από την εταιρία Idcreative. Η παραγωγή είναι του ίδιου του καλλιτέχνη, ενώ την επιμέλειά της έχει η Pyxida Records.

Ο Νίκος Πασχάλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική, ενώ τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε το 1989, ως τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μοντάζ». Κυκλοφόρησαν με το συγκρότημα ένα βινύλιο «Πάρτυ για όλους», και δύο CD «Τι κόσμος είναι αυτός» και «NAMASTE». Από το 1990 έως και σήμερα, παράλληλα με συναυλίες του συγκροτήματος «Μοντάζ», εμφανίζεται και σε μουσικές σκηνές στη Θεσσαλονίκη.

http://www.cdbaby.com/Artist/NickPaschalis