Το φαγοπότι στην Ελλάδα καλά κρατούσε και καλά κρατεί!

Μετά τους πολιτικούς, τους εργολάβους (και άλλους πολλούς), έχουμε και μια ΑΕΠΙ που καθαρίζει κάτι εκατομμύρια ερώπουλα τον χρόνο από τα μαγαζιά και τα ραδιόφωνα, και στο τέλος τα μοιράζει σε συγκεκριμένους καλλιτέχνες, αφήνοντας όλους τους άλλους στην ψάθα.

Απ’ ότι βλέπουμε στην αποκάλυψη του tvxs.gr (ετοιμαστείτε για πόλεμο μάγκες), φραγκάκια από τον ιδρώτα των καλλιτεχνών έπαιρναν και οι διευθυντές της ΑΕΠΙ. Αυτές είναι μπίζνες ρε, ο καλλιτέχνης να σπάει το κεφάλι του να γράφει μουσική, στίχους, να ηχογραφεί, να παίζει συναυλίες και κάποια τσογλάνια να βάζουν τα λεφτά που έπρεπε να πάρει ο καλλιτέχνης στην τσέπη τους. Γαμώ;

Επίσης να πούμε, ότι με το ίδιο μάτι βλέπουμε όλους τους άλλους φορείς που έχουν ξεπετατεί και ζητάνε λεφτά από καλλιτέχνες (για εγγραφές) και μαγαζιά, με το πρόσχημα ότι εμείς δεν κλέβουμε όπως η ΑΕΠΙ. Ναι ναι, μας πείσατε ότι είστε οι σταυροφόροι άγγελοι που ήρθατε να δώσετε δικαιοσύνη στο σάπιο τοπίο και όχι για να φάτε και εσείς λίγο παραπάνω από την πίτα που δεν σας δίνει η ΑΕΠΙ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ TOY TVXS ΕΔΩ!

 

[ytp_video source=”GrLXPxe72pQ”]