Η Elinna είναι μια νεαρή τραγουδίστρια/τραγουδοποιός επηρεασμένη από τη rock και blues μουσική. Σαν ερμηνεύτρια έχει συνεργαστεί με διάφορες μπάντες της πόλης της. Σταδιακά άρχισε να επικεντρώνεται όλο και πιο πολύ στη δημιουργία δικών της κομματιών κι έτσι 2016 ξεκίνησε τη σύνθεση και ηχογράφηση του πρώτου της προσωπικού δίσκου με τον John Jeff Touch στην παραγωγή.

Το πρώτο της single ‘In your sleep’, ένα κομμάτι με μια ιδιαίτερα ατμόσφαιρα, μαζί με το πρώτο της Official Video clip. Στα κομμάτια της διακρίνονται επιρροές από alternative rock/indie/rock/blues.

Την μπάντα απαρτίζουν ο Γιάννης Πετροβίτσος (κιθάρα) και ο Χρήστος Σολάκης (μπάσο) και στα drums ο Γιώργος Τσιολχάς. Με την προσθήκη των νέων μελών ο ήχος της μπάντας έχει ανελιχθεί σε έναν πιο δυναμικό ροκ ήχο διατηρώντας εξίσου τα μελωδικά του στοιχεία. Οι live εμφανίσεις της μπάντας αποτελούνται από ένα συνδυασμό ήχων από alternative, rock και blues μελωδίες.

Το maxi single κυκλοφόρησε στις 28 Οκτώβρη του 2016  από την WA Records , περιλαμβάνοντας 3 κομμάτια από το Full Album που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2016.

In your Sleep:    https://www.youtube.com/watch?v=Sjexted_tpQ

 

Maxi Single Track List

  • In Your Sleep
  • I Lost My Love
  • I Draw A Line

 

Elinna’s debut video clip “In Your Sleep”

http://www.webartag.com/elina

Spotify Elinna  https://play.spotify.com/artist/73MN9Dtasn2DD3UsGL42A9