111Ο Ηλίας Κράλλης (aka Liakos Krall) είναι ένας  pop-rock καλλιτέχνης .

Οι μουσικές του επιρροές πηγάζουν από την παραδοσιακή, τη ροκ και την έντεχνη μουσική κουλτούρα και παιδεία της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας .

Γεννήθηκε , μεγάλωσε και ζει στις Σέρρες. Από την ηλικία των 5 ετών ξεκίνησε η σχέση του με την μουσική , μια σχέση ιδιαίτερου πάθους και αγάπης που στην πορεία της τον οδήγησε να ασχοληθεί με διάφορα μουσικά όργανα . Πλέον κιθάρες  ακουστικές και ηλεκτρικές , πιάνο  και φυσαρμόνικες τον ακολουθούν σε κάθε live εμφάνιση .

Έχει παίξει στις περισσότερες μουσικές σκηνές των Σερρών ως solo καλλιτέχνης και ως μέλος μουσικών projects . Η σημαντικότερη συμμετοχή του υπήρξε αυτή στο Bella Rock  Festival της Βουλγαρίας  όπου και απέσπασε θετικότατες  κριτικές  . Έχει ανοίξει συναυλίες αρκετών καλλιτεχνών όπως του Ησαϊα Ματιάμπα,  Μύρωνα Στρατή, Παναγιώτη Τσακαλάκου, Νίκου Ζιώγαλα, Αντριάνας Μπάμπαλη, Μπλε κ.α.

Ο Οκτώβριος του ’15 τον βρήκε στο στούντιο ηχογραφώντας επιτέλους την πρώτη του προσωπική δουλειά . Το digital single «Τι και αν σ’αγαπώ» είναι  μια ανεξάρτητη κυκλοφορία σε στίχους και μουσική του συνθέτη και στιχουργού Πάρη Κράλλη .

Την παραγωγή και   ενορχήστρωση του τραγουδιού ανέλαβε ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος μουσικός παραγωγός και κιθαρίστας ο Κωστής  Βογιατζόγλου .

Η οπτικοποίηση του τραγουδιού έγινε από  ένα εξαιρετικό παραγωγό και σκηνοθέτη οπτικοακουστικών project, με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο , τον Θάνο Μιζούρη και την  ομάδα του  ART VISUAL FILM PRODUCTIONS .

https://www.facebook.com/iliaskrallis

 

Το νέο κομμάτι του Ηλία Κράλλη «Τι και αν σ’αγαπώ» σε ρυθμούς country και υπό την συνοδεία της τρομπέτας και της ηλεκτρικής κιθάρας σκοπεύει να μας φτιάξει την διάθεση και να αποτελέσει μια ευχάριστη νότα σε δύσκολους καιρούς….

Ακούστε το εδώ: