Ακόμη ένα group το οποίο είχα την τύχη να γνωρίσω μέσα από το myspace πριν αρκετό καιρό. Πιστεύω πως τα παιδιά έχουν πράγματα να προσφέρουν στην σκηνή και ελπίζω να μην πέσω έξω.
Οι “Σύμπτωμα” είναι ένα νεανικό συγκρότημα από την Ορεστιάδα, το οποίο κινείται στο Ελληνόφωνο New Wave/Alternative, και δημιουργήθηκε το 2006 αποτελούμενο από 3 φίλους:  το Χρήστο, το Νίκο και τον Κώστα.

Παρά το ότι πρόκειται για μια καινούργια μπάντα ήδη έχουν καταφέρει να συμμετάσχουν σε σημαντικά μουσικά γεγονότα όπως το φεστιβάλ Άρδα (κάποτε ήταν πιο ροκ), το Schoolwave κ.α.. Πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους Cd Single που τιτλοφορείται “Ένα Σημάδι …Ένα Όνειρο Ντροπής” και περιέχει 4 κομμάτια (Όνειρο Ντροπής – Ένα Λεπτό (surf) – Χάνεσαι – Δωμάτιο 311). Το single κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο και μπορείτε να το ακούσετε στη σελίδα του συγκροτήματος στο myspace (www.myspace.com/symptomagr), καθώς και να το κατεβάσετε από το επίσημο site τους (www.symptoma.gr). Το συγκρότημα συνεχίζει τις ζωντανές του εμφανίσεις καθώς και τις ηχογραφήσεις για την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά η οποί αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2009.
Το  μόνο που έχω να κάνω, είναι να σας προτείνω να κατεβάσετε ή απλά να ακούσετε τα τραγούδια τους. Ελπίζω τα παιδιά να συνεχίσουν τις δυνατές παρουσίες τους και να ολοκληρώσουν τις ηχογραφήσεις τους χωρίς προβλήματα.

Τα μέλη του group :

Χρήστος Ασλανίδης – drums, στίχους
Νίκος Ζέρζης – κιθάρα, μουσική επιμέλεια
Κώστας Χατζόπουλος – φωνή, στίχους

cd-single : Ένα Σημάδι …Ένα Όνειρο Ντροπής
περιέχει : 1. Όνειρο Ντροπής
2. Ένα Λεπτό (surf)
3. Χάνεσαι
4. Δωμάτιο 311

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ