Σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 1998 απoτελούμενοι από έξι μέλη (προηγούμενα μέλη των “Last Drive”, “Honeydive”, “Rockin’ Bones” και “Engine-V”). Μετά από κάποια lives που έδωσαν για έναν χρόνο, συμπεριλαμβανομένου και της συμμετοχής στο “Rockwave festival 1999″, η μπάντα ηχογράφησε το πρώτο της 7” single “The Valley/Riverside Song/Tercera Cancion”, το οποίο κυκλοφόρησε με το περιοδικό “Fractal Press”.

Στην συνέχεια υπέγραψαν στην “Trade Records” και ηχογράφησαν το ομώνυμο τους πρώτο προσωπικό album, με παραγωγό τον Jim Spliff. Κυκλοφόρησε το ’00 και περιείχε δεκατρία τραγούδια, μεταξύ των οποίων και τρεις διασκευές κομματιών των “Kyuss”, “Woody Guthrie” και “Guillermo Portaballes”, το οποίο δείχνει και τις διάφορες επιρροές της μπάντας.

Το ’01 ηχογράφησαν το soundtrack της ταινίας “Stakaman” του Αντώνη Καφετζόπουλου, το οποίο κυκλοφόρησε από την “M Records”. Τους επόμενους δεκαοκτώ μήνες έκαναν περιοδείες. Πήραν μέρος ακόμη σε δύο συναυλίες για την υποστήριξη των Ζαπατίστας.

Τον Ιούνιο του ’03 έπαιξαν στην διαδήλωση ενάντια στην ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής στη Θεσσαλονίκη. Τον Σεπτέμβριο του ’03 ήρθε στο γκρουπ ο Louis στην τρομπέτα και τα κρουστά. Το ’04 υπέγραψαν στην “Sirius” (την δισκογραφική εταιρεία που δημιούργησε ο Μάνος Χατζιδάκις!) και ξεκίνησαν να δουλεύουν το τρίτο τους album “Brotherhood Of The Dog”, για άλλη μια φορά με παραγωγό τον Jim Spliff. Το album κυκλοφόρησε αργότερα την ίδια χρονιά, και περιείχε έντεκα τραγούδια (εκ των οποίων μια διασκευή σε τραγούδι του Ennio Morricone).

Στις αρχές του ’05 έπαιξαν σε δυο συναυλίες στη Κύπρο και απέκτησαν έναν δεύτερο τρομπετίστα, τον Johnny Mato. Η οχταμελής μπάντα συμμετείχε και με ένα κομμάτι στις συλλογές “Sessions 01” το ’00 και “In The Junkyard vol. II” της “Spinalonga Records” το ’05.

Μέλη
ALEX K. [ΦΩΝΗ/ΚΙΘΑΡΑ/ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ] BABI BONE [ΚΙΘΑΡΑ/ΦΩΝΗ]
THANOS A. [ΚΙΘΑΡΑ/ΚΡΟΥΣΤΑ] PANOS T. [ΜΠΑΣΟ]
PANOS M. [ΚΡΟΥΣΤΑ/ΦΩΝΗ] LOUIS [ΤΡΟΜΠΕΤΑ/ΚΡΟΥΣΤΑ]
JOHNNY MATO [ΤΡΟΜΠΕΤΑ/ΚΡΟΥΣΤΑ] S. PYROS D. [ΤΥΜΠΑΝΑ/ΦΩΝΗ]

Κυκλοφορίες
1.THE EARTHBOUND [1999 – EP]
2.THE EARTHBOUND [2000 – CD]
3.STAKAMAN O.S.T [2001 – CD]
4.THE BROTHERHOOD OF THE DOG [2004 – CD]

Συμμετοχές
1.SESSIONS 01 [2000 – CD]
2.IN THE JUNKYARD VOL. II [2005 – CD]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ