Οι Zebra Tracks συστήθηκαν δισκογραφικά στις αρχές του 2006, με το διπλό A-side single που περιείχε τα: “Silicone Valley” & “Borealis Fallacia”. Οι πωλήσεις του CD single ξεπέρασαν τις προσδοκίες των τότε πρωτοεμφανιζόμενων Zebra Tracks, οι οποίοι συνέχισαν με το “Spare Time Soundtrack”, κομμάτι που συμπεριλήφθηκε στο original soundtrack της ταινίας “Approaching of the hour”.

To 2007 κυκλοφόρησε το EP της μπάντας από την Sonik Playground, το οποίο αμέσως κέρδισε μία θέση ανάμεσα στα κορυφαία που κυκλοφόρησαν το 2007 στην Ελλάδα. Την ίδια χρονιά οι Zebra Track εμφανίστηκαν αρχικά με τους Placebo και έπειτα με τους Kaiser Chiefs, ως support group.

Παράλληλα με τις συνεχείς εμφανίσεις τους, οι Zebra Tracks βρισκόταν στο στούντιο ηχογραφώντας το ντεμπούτο full-length άλμπουμ τους “A family picture from… Zebra Tracks”, το οποίο κυκλοφόρησε τον φετινό Οκτώβριο από την Sonic Playground Records.

Οι διαπεραστικές κιθάρες, οι ξεκάθαρες βαθιές μπασογραμμές, τα επιβλητικά φωνητικά και οι ιδιαίτερα προσεγμένοι στίχοι, υπόσχονται ένα live για το φετινό χειμώνα, που θα μείνει αξέχαστο. Η indie αγγλόφωνη pop/rock σκηνή στην Ελλάδα υπάρχει και αναδεικνύει αριστουργήματα!

LINE UP:
Antonis Kavvadias – guitar/vocals
George Nikas – guitar/vocals
Nikolas Smyrlakis – drums
Kostas Vavousis – bass
Zisis Andriopoulos – synths

Links
http://www.myspace.com/zebratracks
http://www.zebratracks.gr
http://twitter.com/zebratracks


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ