Προ ημερών είχα δεχτεί ένα τηλεφώνημα από τον πολύ καλό μου συνεργάτη Αντώνη σαν ‘φως που ξεχύθηκε μέσα στο απόλυτο σκοτάδι’ εκείνη τη στιγμή, προτείνοντάς μου να ακούσω τους Wild Rose από Θεσσαλονίκη, μιας και ήταν κάτι στα μέτρα μου (μιας και γουστάρω AOR/Melodic Rock).

Το ντεμπούτο άλμπουμ τους ονομάζεται Half Past Midnight και περιέχει έντεκα κομμάτια ανάμεσα σε αυτά και το ομότιτλο που αποτελεί την εισαγωγή. Δε θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για το ποια κομμάτια ξεχωρίζουν, μιας και είναι από τις λίγες φορές που ακούω κάτι το οποίο μου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Πολύ καλή παραγωγή, με καθαρό ήχο και όχι αυτή τη θολούρα που ακούμε άλλες φορές, φωνητικά που πραγματικά μαγεύουν και πολύ καλά δουλεμένες συνθέσεις!

Οι Wild Rose δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν από τις αντίστοιχες μπάντες του εξωτερικού μιας και διακρίνεται ο επαγγελματισμός τους. Αυτό που έχω να πω στα παιδιά είναι να μην επαναπαυτούν αλλά να συνεχίσουν να δουλεύουν πάνω σε αυτό που επιλέξανε. Για όσους από εσάς δεν έχετε ακούσει το δίσκο των παιδιών γρήγορα να το αγοράσετε διότι.. ΕΣΕΙΣ ΧΑΝΕΤΕ!!!

George “Captain” Bitzios (Lead Vocals)
Andy “Rock” Pegios (Guitars,back vocals)
John “Jiosby” Bitzios (Lead Guitars,back vocals)
“Dirty” Haris Patsos (Keyboards,back vocals)
Phill “Gun” Sakaloglou (Bass)

Κείμενο:  Βασίλης Παπουτσής