Οι Validor μας έρχονται από την Αθήνα και δημιουργήθηκαν το 2005 από τον Odi “Thunderer”. Αν και ξεκίνησαν σαν συγκρότημα, σήμερα καταλήγουν να είναι one man band, η οποία αποτελείται μόνο από τον ιδρυτή της και εκάστοτε μουσικούς που θα συμμετέχουν στον δίσκο.

Σε αυτό τον δίσκο η παραγωγή έγινε από τον ιδρυτή και τον Bob Katsionis, ο οποίος συμμετέχει ως guest . Το artwork επιμελήθηκε ο Miguel Serrano.
Άλλη μια κυκλοφορία που κάνει αίσθηση στον ελληνικό χώρο. Εννιά συνθέσεις δυνατού επικού heavy metal. Κύριο χαρακτηριστικό των συνθέσεων είναι τα γρήγορα τύμπανα, τα παθιασμένα φωνητικά και οι επικές κιθάρες. Ωραίες μελωδίες, ωραία κιθαριστικά περάσματα, συμπαγής παραγωγή. Και η έκπληξη του δίσκου για μένα, είναι το κομμάτι Glory on Thundera, στο οποίο ακούμε το θέμα των Thundercats.

Μια κυκλοφορία που όλα τα κομμάτια ακούγονται ευχάριστα, έχουν την δυναμική που χρειάζεται το είδος και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι άκρως επική. Συγχαρητήρια στον ιδρυτή τόσο για την δουλειά του αλλά και για την επιλογή στις συνεργασίες.

Ηλίας Μπαρλής

Είδος: Epic heavy metal

Tracklist:
01. The Walls Of Troy
02. Son Of Achilles
03. Thunder Rider
04. The Way Of Steel
05. Glory On Thundera
06. Grayskull
07. King Of Steel
08. Hour Of The Dragon
09. Hear Me Thor

Line up:
Odi ”Thunderer” : (all vocals, guitars)

Guest Musicians:

Bob Katsionis (guitars, keybords)
Alexander “Mordor” (bass)
John B. “Valdar” (drums)