Έφτασε η ώρα … Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την νέα μας συλλογή!!!

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την πρώτη μεγάλη συλλογή μας με τίτλο Underground Όνειρα, η οποία περιείχε 68 ελληνικές μπάντες διαφόρων ειδών.

Δύο χρόνια μετά ήρθε η δεύτερη συλλογή με 14 ελληνόφωνα ροκ σχήματα…. και δυο χρόνια μετά πάλι σκάει μύτη η τρίτη μεγάλη συλλογή μας αφιερωμένη αποκλειστικά στα ελληνικά metal συγκροτήματά μας.

Το Rockap.gr από την πρώτη ημέρα της πρώιμης λειτουργίας του το 2000 αλλά και από το σοβαρό restart που έγινε το 2007, στηρίζει αποκλειστικά τα ελληνικά εναλλακτικά συγκροτήματα, δείχνοντας την αγάπη και την προσοχή που αξίζουν, σε αντίθεση με άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα που είτε αδιαφορούν για την ελληνική σκηνή, είτε εκμεταλλεύονται την δίψα των ανθρώπων αυτών που σκοτώνουν χρήμα, χρόνο και όνειρα. Εμείς μαζεύουμε αυτά τα όνειρα και σας τα σερβίρουμε, χωρίς κανένα κόστος, ούτε για τις μπάντες, ούτε για εμάς αλλά ούτε και για εσάς.

Η συλλογή είναι αποκλειστικά για free download και απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευσή της.

Τα συγκροτήματα με δισκογραφία συμμετέχουν με την άδεια των εταιριών τους, όπως και κάθε συγκρότημα που περιέχει η συλλογή, συμμετέχει με την άδεια τους.

Ευχαριστούμε όλες τις μπάντες που μας στείλανε το τραγούδι τους και προπάντων τις 36 μπάντες που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή. Τους ευχαριστούμε θερμά!!!

Την συλλογή επιμελήθηκαν οι: Νίκος Λιανίδης & Ηλίας Μπαρλής

Τα εξώφυλλα είναι μια δημιουργία του: Jnk Artworkswww.jnk2007artworks.yolasite.com )

Περιέχει τους:

Aherusia, Amnis Nihili, Anxiery, Crimson Fire, Dagger Of Betrayal, Dephosphorus, Dimorfia, Discretion, Holy Gate, Dizziness, Dope Flood, Faded Line, Fiat Lvx, Fliptop Box, Fortress Under Siege, Furor, Head Cleaner, Inferile, Mentally Defiled, Morbid Fog, Near Mind, Nipenthis, Parthian Shot, Percentage, Raw In Sect, Razor’s Edge, Rise Of Malice, Rotting Christ, Sedate Illusio, Seedevil, Show Your Face, Sirihon, Skysent LU, Sunlight, Vain Velocity, Wisdom, 3η Εποχή

Download Link:

http://www.rockap.gr/mp3/Underground-Oneira3.rar