Οι three way plane είναι ένα αν μη τι άλλο πειραματικό group που κινείται σε πολλά διαφορετικά φάσματα, πράγμα που μας δείχνει πολύ αγάπη για τη μουσική και είναι τουλάχιστον αξιοθαύμαστο που καταπιάνονται με όλα αυτά τα είδη.

Στη μουσική τους κυριαρχεί μάλλον το punk και το indie rock στοιχείο αλλά με πολλές dub και funky ¨πινελιές¨. Καθαρά επιθετικά τα περισσότερα κομμάτια του δίσκου τους Give Us Something New to Shout, υποστηρίζουν πλήρως το τίτλο του group και του album τους, που ακούγοντάς το, σου μεταδίδει με μεγάλη άνεση το συναίσθημα που ξεκάθαρα ήθελαν να βγάλουν με τη μουσική τους.

Τα πολύ πετυχημένα remix στο τέλος του album μας δείχνουν τις δυνατότητες τους και το ευρύ φάσμα των επιρροών τους.  Το μόνο σημείο που πιστεύω πως θέλει  λίγο δουλειά είναι το δέσιμο των διαφορετικών style που χρησιμοποιούν ώστε να μη ξεχωρίζουν τόσο έντονα σε μερικά σημεία, πράγμα που ίσως βέβαια σε κάποιους ν’ αρέσει.

Σε γενικές γραμμές οι three way plane είναι μια μπάντα που μπορεί να σου μεταδώσει το συναίσθημα που θέλει και αυτό είναι και το πιο βασικό στη μουσική!!

Μέλη του συγκροτήματος:
Stratos – Vocals, Guitar
John – Bass
Dio – Drums

Κείμενο: Αθηνά Λεπίδα