Οι The Water Striders είναι ανερχόμενη μπάντα αγγλόφωνης alternative/indie rock/garage μουσικής και αισθητικής. Βάση τους η Αθήνα.

Είναι ενεργοί εδώ και τέσσερα χρόνια, κάνοντας αρκετά live (Modu, AN, Ghosthouse, Seven Sins, Grey Bar κ.α) και ηχογραφώντας τα δικά τους κομμάτια. Αποτελούνται από τέσσερα μέλη (Μάνος (immanic) κιθάρα/φωνή, Κατερίνα/μπάσο, Αργύρης/κιθάρα/δεύτερα φωνητικά, Στάθης/ντραμς.

Πριν δυο χρόνια ήταν φιναλίστ στο CU on stage της Vodafone. Πρόσφατα παραχώρησαν συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δευτέρου προγράμματος της ΕΡΤ «Ροκ Συναναστροφές», ενώ ακολούθησε και ένα live jam (24 Φεβρουαρίου 2018) στο στούντιο της ΕΡΤ όπου παρουσίασαν τα κομμάτια τους και έδωσαν συνεντεύξεις στο ΕΡΤ sessions, στούντιο Ε. Πριν λίγο καιρό επιλέχθηκαν στην τελική εικοσάδα για συμμετοχή στο River Party Festival (2017) στο Νεστόριο της Καστοριάς.

Αυτή την περίοδο προετοιμάζουν κάποιες live εμφανίσεις, και έχουν αρχίσει την ηχογράφηση αυτού που θα αποτελέσει τον πρώτο τους δίσκο. Οι Water Striders έχουν αρκετό δικό τους υλικό που διαρκεί μέχρι και δύο ώρες.

Μπορείτε να ακούσετε μουσική της μπάντας στο

www.thewaterstriders.bandcamp.com
https://youtu.be/xtLDLJF2BL8
https://youtu.be/_9cV4BQP9Bg
www.facebook.com/thewaterstriders