Οι Τhe Terrible 2 αποτελούνται απ τον Παναγίωτη Βιώνη (στα μουσικά όργανα και φωνή) και  τον Ανδρέα Καπετανάκη (στους στίχους). Το είδος τους είναι κλασσικό  μπλουζ με δυνατά riffs  και solo να αναδεικνύουν  τη καλογραμμένη σύνθεση των κομματιών.

Τα τραγουδια τους μιλουν κατά κυριο λογο για την πολιτικη διαφθορα και τη κοινωνικη διαβρωση.Παράδειγμα αυτών είναι το πρώτο κομμάτι του δίσκου: «Άσε για μας τις μοναξίες» καθως και ο «Δεθελοντής».Το «Εδώ» εκφράζει τον ερωτα και την απόρριψη,το «Αποχαρετισμοί  στη μουσική»  δε θα μπορούσε να ναι κάτι λιγότερο απ αυτό που αναφέρεται στον τίτλο και το «Αιτία» είναι μια ιστορία για μια λίμνη κάπου στη Κρήτη.Το «Ουρλιαχτό στον Παύλο Σίγμα» περιέχει αποσπάσματα από ομιλία του Παύλου Σιδηρόπουλου στην αρχή και το τέλος του κομματιού και οι στίχοι του αναφέρονται τόσο στον ίδιο όσο και στα ναρκωτικά.

Ο πρώτος τους δίσκος,λοιπόν,χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ποιότητα μουσικής,καλά δουλεμένο ήχο και  κοινωνικό περιεχομενό που μπορεί ν’ αγγίξει μεγάλο εύρος κοινού και κυριώς τους λάτρεις της ροκ.

 

 

Ελένη Ρούκη

 

Tracklist:

1.Άσε για μας τις μοναξίες

2.Εδώ

3.Ο Δεθελοντής (Ραν Ταν Πλαν)

4.Αποχαιρετισμοί στη μουσική

5.Να ‘ξέρες

6.Αίτια

7.Ουρλιαχτό στον Παύλο Σίγμα

 

Ακούστε τους εδώ:

[ytp_playlist source=”PLuFbTc-6IbPgVQH8cWF8mB6NGYR_lv6P0″]