Λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου album τους που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017, οι TERRA INCΩGNITA κυκλοφόρησαν  το ΕΡ  «Sign with blood» που περιέχει τρία νέα τραγούδια και το παλαιότερο «Εfialtis» σε επανεκτέλεση με Αγγλικό στίχο.

Τα υπόλοιπα τρία τραγούδια είναι τα «My Emptiness»,«Conqueror» και το ομώνυμο «Sign with blood», τα οποία και σηματοδοτούν το νέο στίγμα στον ήχο των TERRA INCΩGNITA, καθώς το  τωρινό lineup της μπάντας μετράει  εννιά μήνες ζωής . Πάντα με άξονα το μελωδικό metal οι TERRA INCΩGNITA κάνουν ένα βήμα παραπέρα αναμιγνύοντας επικά αλλά και ατμοσφαιρικά στοιχεία στις  έξοχες συνθέσεις τους.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δοθεί στη θεατρική φωνή του Billy Vass που πρωταγωνιστεί με εκφραστικότητα αλλά και πολύ καλές μελωδικές γραμμές.

Kαθοριστικό ρόλο επίσης  στο τελικό αποτέλεσμα παίζει και ο Bob Katsionis που έχει κάνει  mixing, mastering και παίζει και keyboards.

Σίγουρα το «Sign with blood» αποτελεί ένα πάρα πολύ καλό δείγμα για το τι θα ακολουθήσει στο δεύτερο album των TERRA INCΩGNITA. Και το όνομα αυτού;… «Fragments of a Ruined mind». Αναμένουμε με αγωνία!!!!

Κώστας Π.

 

Οι TERRA INCΩGNITA είναι:

Billy Vass – τραγούδι,

Μάνος Κυριτλόγλου – κιθάρα,

Στέλιος Ζούλιας «Zoulou» – κιθάρα/φωνητικά,

Τόλης Αυγέρος «Tolis AVG» – μπάσο,

Δημήτρης Κοκονέζης «Κοκο» – ντραμς

 

Official links

www.terraincwgnita.com

https://www.facebook.com/terraincognitagr/

https://www.youtube.com/channel/UCJcT8LEazuLIDXLhRf2QqGw