Είναι εκείνοι που σας λένε οι φίλοι σας να μη μπλέξετε μαζί τους για κανένα λόγο, ούτε φιλικό ούτε ερωτικό.

Είναι οι «απαπαπα» τύποι που η μαμά σας θέλει να αποφύγετε και τα αφεντικά που κάνουν τη ζωή σας δύσκολη. Δε φταίνε οι ίδιοι για την κακή τους διαγωγή, αλλά το ζώδιό τους…

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Είναι ο ορισμός των φαινομένων που απατούν. Φέρουν την ταμπέλα των ευαίσθητων και των ανθρώπων που βάζουν την οικογένεια πάνω από όλα, ωστόσο η ανασφάλεια και η κυκλοθυμία είναι τόση στα «καρκινάκια» που εξαιτίας της, αγγίζουν τα όρια της μυθομανίας και υποκύπτουν εύκολα στην απιστία. Δρουν υπόγεια (όπως το νερό, το στοιχείο του ζωδίου τους) και συχνά καταφέρονται εναντίον των ανθρώπων που δε συμπαθούν πίσω από την πλάτη τους. Μην ξεχνάτε επίσης, ότι στο ζώδιο του καρκίνου ανήκουν οι περισσότεροι δολοφόνοι, σύμφωνα με έρευνα του FBI….

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Διπρόσωποι, γλωσσοκοπάνες, κουτσομπόληδες και οξύθυμοι. Αυτά είναι τα επίθετα με τα οποία η πλειοψηφία «στολίζει» τους Διδύμους που μόνιμα θέλουν να γίνεται το δικό τους και δεν την αδικούμε. Δεσμεύονται πολύ δύσκολα σε μία σχέση και γενικά δε φημίζονται καθόλου για την εχεμύθειά τους. Παρόλα αυτά, είναι πολύ καλοί συνομιλητές και μαζί τους δύσκολα βαριέστε.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Το πάθος τους κυβερνά και εργάζονται πολύ σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους. Ταυτόχρονα όμως, έχουν διδακτορικό στην εκδίκηση και είναι χειριστικοί σε βαθμό κακουργήματος. Όταν κάποιος τους αρέσει, δεν είναι καθόλου προσιτοί. Τουναντίον, το παίζουν δύσκολοι και ακόμη πιο ιδιότροποι από ό,τι είναι, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να αισθάνονται φόβο παρά έλξη. Παρόλα αυτά, φημίζονται για το ένστικτο και την ενσυναίσθησή τους.

 

Πηγή: marieclaire