Οι Super Stereo, είναι μια σχετικά καινούργια μπάντα από την Θεσσαλονίκη. Το ‘Super gomena’ είναι η πρώτη τους δισκογραφική απόπειρα. Μία δουλειά pop-rock αισθητικής, Θεσσαλονικιώτικης κουλτούρας, (ηχητικά προσεγγίζουν μπάντες όπως τα Ξύλινα Σπαθιά, Μάσκες, Χάχακες).
Με τους στίχους τους μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα, με ένα τρόπο σατιρικό, πλην ρεαλιστικό, που αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα. Μας μιλάνε για τον υπερκαταναλοτισμός, την μαζοποίηση των ανθρώπων, τον κοινωνικό ρατσισμός προς αυτούς που βλέπουν τη ζωή διαφορετικά. Αγγίζουν τις προσωπικές στιγμές του ανθρώπου, τις ανθρώπινες σχέσεις, ερωτικές και μη, και μας τις προβάλουν με έναν τρόπο που μας βάζει σε προβληματισμό.

Η κορυφαία στιγμή του album, κατά την γνώμη μου, έρχεται προς το τέλος της ακρόασης, με το τραγούδι ‘Σταγόνες’. Άλλα κομμάτια που ξεχώρισα από το cd, είναι το ‘Και μετά πέσαν τίτλοι’ και το ‘Αν θες να τρέχεις’.
Το ‘Super gomena’, είναι μία πολύ αξιόλογη δουλειά, με δικό της χαρακτήρα και προσωπικότητα που αξίζει να την προσθέσετε στη συλλογή σας.

Τους Super Stereo μπορείτε να τους βρείτε στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.myspace.com/superstereogr

Αντώνης Δριβελόπουλος