Τι να πεις και τι να γράψεις για την συγκεκριμένη μπάντα. Πριν ακόμα συνέλθουμε από την προηγούμενη βόμβα τους με τίτλο «Sanctify The Darkness» έρχονται ακριβώς μετά από ένα χρόνο να ισοπεδώσουν ότι έμεινε όρθιο με τη νέα τους δουλειά με τίτλο «Dead Again«.

Στο συγκεκριμένο άλμπουμ υπάρχουν 12 κομμάτια καθαρού Thrash Metal με βασικές επιρροές από Slayer, Cannibal Corpse, Morbid Angel, Kreator, Sodom.

Ένας λόγος που θεωρώ τους  Suicidal Angels μια από τις αγαπημένες μου Ελληνικές μπάντες είναι ότι συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν από trends και να μένουν πιστοί στο ’80s thrash metal τους πράμα που λείπει τη σήμερον εποχή.

Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του ‘Dead Again’ είναι τα φωνητικά, τα νευρωτικά riff, τα τσιριχτά solo, το ισοπεδωτικό μπάσο, οι ακούραστοι καταιγιστικοί ρυθμοί στα drums και σε συνδυασμό το καταπληκτικό old school εξώφυλλό του Ed Repka (Megadeth, Possessed, Death, Atheist) και τη  σύγχρονη παραγωγή μας προσφέρουν το απόλυτο old Τrash άλμπουμ δείχνοντας ότι η Ελληνική Metal σκηνή εξελίσσεται (προς το καλύτερο) και σίγουρα μας παρέδωσαν μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς για μένα.

Nick Melissourgos – Vocals, Guitar
Panos Spanos – Guitar
Angelos Kritsotakis – Bass
Orpheas Tzortzopoulos – Drums

Κείμενο : Γιώργος Αθανασάς