Εκεί που ο alternative και indie χώρος στην εγχώρια σκηνή σε ότι αναφορά τις αγγλόφωνες μπάντες είχε γίνει (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) ένα κακόγουστο αστείο, με τις μπάντες να κυνηγούν ένα χιτ το οποίο είτε θα στόλιζε κάποιο διαφημιστικό σποτ, είτε θα τους έκανε πρώτο όνομα στο κοινό του mad έρχονται συγκροτήματα όπως οι Sugarmate και τονώνουν το ιδίωμα.

Μετρώντας 6 χρόνια με ζωντανές εμφανίσεις ήρθε η ώρα να κάνουν την βουτιά στα βαθιά. Indie pop rock είναι η βάση του δίσκου, με τις πολλαπλές επιρροές όμως να δημιουργούν το ηχητικό ταξίδι που ακούμε στο δισκάκι αυτό. Groove σημεία, funk μπλεγμένο με post, όμορφες ατμόσφαιρες και προπάντων η απαραίτητη φαντασία για να κρατήσουν μια μουσική ταυτότητα, η οποία παρά τις συνεχόμενες αλλαγές στις συνθέσεις δεν καταντάει χωριάτικη σαλάτα, αλλά διατηρεί την απαιτούμενη ομοιογένεια.

Στα συν το προσεγμένο artwork.Το πρώτο στοίχημα το κερδίζουν άνετα. Ελπίζω σε μια όχι απλά ανάλογη, αλλά πιο τολμηρή και πετυχημένη συνθετικά συνέχεια, έτσι για να ψαρώσουμε.

Διανέμεται από την Playourmusic.

Επικοινωνία :

chryschristo@yahoo.gr, sugarmate@freemail.gr, www.sugarmate.com, www.myspace.com/sugarmate και info@playourmusic.net

Προύντζος Νίκος