Ο Slash διανύει μια περίοδο άκρως δημιουργική και γεμάτη, τόσο με την επιστροφή του στους Guns N’ Roses και την παγκόσμια περιοδεία, καθώς επίσης η επανασύνδεση με τον Myles Kennedy και την δημιουργία του νέου τους δίσκου.

Για όλα αυτά μίλησε σε συνέντευξή του στο Rolling Stone.

Όταν σχηματίστηκαν οι Velvet Revover το 2002 και κυκλοφόρησαν τον δίσκο “Contraband”, το 2004, οι οπαδοί των GnR ενθουσιάστηκαν, αφού είχαν πάλι την χαρά να δουν τρία από τα μέλη ξανά στη σκηνή.

Για τον Slash όμως δεν ήταν καλή στιγμή.

“Όσο τρελή κι αν ήταν αυτή η περίοδος, εγώ ήμουν ακόμα συγκλονισμένος με τον Scott”, δήλωσε ο κιθαρίστας όταν ρωτήθηκε για το θάνατο του Scott Weiland, του θρύλου των Stone Temple Pilots και frontman των VR. Δήλωσε επίσης πως: «δεν έχω τίποτα θετικό να πω για την εμπειρία αυτή, εκτός από ότι γράψαμε μερικά ωραία κομμάτια».

Καθώς το συγκρότημα βρισκόταν τότε σε φάση σχηματισμού, υπήρχε η πιθανότητα πως θα μπορούσαν να είχαν συνεργαστεί με τον Myles Kennedy.

Για το θέμα αυτό ο Slash δήλωσε:

«Όταν βρισκόμουν με τους Velvet Revolver, ο Matt Sorum είχε προτείνει τον Kennedy σε κάποια οντισιόν, πριν αρχίσουμε να δουλεύουμε με τον Scott, αλλά ο Myles δεν εμφανίστηκε ποτέ την τελευταία στιγμή και δεν βγήκε τίποτα από αυτό».

Ο νέος δίσκος του Slash με τον Myles Kennedy και τους Conspirators, θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου και ήδη έχουμε ακούσει το πρώτο single με τίτλο «Driving Rain».