Οι Since(Time) είχαν ήδη κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ ,το Entropiate το 2008 στην Venerate Industries και επανέρχονται με μια ακόμη προσεγμένη κυκλοφορία  , την οποία μοιράζουν οι ίδιοι μέσα από το site τους. Η τετράδα (Άγης Μούσσας, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Νίκος Χιόνης, Στέφανος Αντωνόπουλος)  κινείται στα γνώριμά της post rock μονοπάτια με συνθέσεις ορχηστρικές , δυνατά παιξίματα και φυσικά φοβερές κορυφώσεις. Η ηχογράφηση έχει γίνει στην Αθήνα ενώ το mixing και το mastering στο στούντιο 210 στο Βερολίνο ενώ πρέπει να αναφερθεί πως το φοβερό artwork του εξωφύλλου επιμελήθηκαν οι Ιταλοί Riccardo Sforza και Chiara Baima Poma .

Στα της μουσικής τώρα, οι Since (Time) μας καταθέτουν ένα καλοηχογραφημένο άλμπουμ με ογκώδεις και καθαρές κιθάρες και ντραμς και εμπνευσμένες συνθέσεις, αρχίζοντας με το εναρκτήριο Normality το οποίο πατάει γερά πάνω στις post rock νόρμες και παραδίδει την σκυτάλη στο The contradiction με τις δυνατές τύπου Isis κορυφώσεις. To Τhe realization ξεχωρίζει για την ευφυή αλλαγή του ρυθμού που συμβαίνει στα μέσα περίπου του κομματιού ενώ το Panic attack- relief σε κερδίζει αμέσως με το στακάτο μπάσο του .Ακολουθούν οι Erinyes, οι οποίες όπως υποδηλώνει και ο τίτλος τους έχουν οργιώδεις κιθάρες και έπεται το The collective με την μεγάλη διάρκεια και την ομηρικών διαστάσεων ανάπτυξη που σε καθηλώνει. Το άλμπουμ κλείνει με το επίσης επικής διάρκειας Deconstruction που φανερώνει τις δυνατότητες του γκρουπ να γράφει κομμάτια που δεν κάνουν «κοιλιά» αφού οι πολλές και διαφορετικές ταχύτητες με τις οποίες το χειρίζονται, προκαλούν μάλλον την ευχάριστη έκπληξη.

Εν κατακλείδι έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά που  με το ιδίωμα που υπηρετεί, το post rock, γίνεται μια διεθνής πρόταση που μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στα ξένα μεγαθήρια του χώρου.

Βασιλειάδης Δημήτρης

Είδος: Post Rock

http://www.sincetimeband.com/

Tracklist:
1)    Normality
2)    The contradiction
3)    The realization
4)    Panic attack-relief
5)    Erinyes
6)    The collective
7)    Deconstruction