Στα πλαίσια των δισκογραφικών δραστηριοτήτων του για το 2017-2018, το PMProom, έπειτα από μια σειρά κυκλοφοριών που μέσα στην περασμένη χρονιά έφτασαν τις 8 (!) τον αριθμό, ξεκινά την προετοιμασία για τη νέα συλλογή «ROCKORAMA ULTIMATE 3», από την οποία θα αναδειχθούν και πάλι πολλές από της τάσεις της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής.
Η συλλογή δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, καθώς το label  -έτσι κι αλλιώς- κινείται στο ευρύτερο underground χώρο, μα με συνιστώσες και δράσεις που προβάλουν την Τέχνη μέσα από διεργασίες απόλυτα επαγγελματικές.
ΟΠΟΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ή solo καλλιτέχνης επιθυμεί να συμμετάσχει, ας επικοινωνήσει ή με την FB Σελίδα του PMProom, ή στο mail PMPgr@mail.com.
Θέλουμε να σημειώσουμε ότι όταν ξεκίνησε το 2015 το όλο project, η ομάδα του PMProom πίστεψε στο ότι «όλοι μαζί μπορούμε», και κατάφερε ως εγχείρημα να καθιερώνεται πλέον σαν θεσμός: η κάθε επόμενη
νέα συλλογή «Rockorama» του PMProom
και το «Rockorama Festival» που την συμπληρώνει..
«Είμαστε κι εμείς κάποιοι από σας, καλλιτέχνες και συγκροτήματα, και θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να ελέγχουμε εμείς κι εσείς την παραγωγή, την διακίνηση, το booking, χωρίς μεσάζοντες άσχετους με τις μουσικές μας, και πληρώνοντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα», δηλώνουν οι υπεύθυνοι του δραστήριου label, και συμπληρώνουν: «Εμείς την κίνησή μας την κάνουμε. Ευχόμαστε να μας νιώσετε και να συμμετάσχετε σε αυτό το κομμάτι της προσπάθειάς μας να ανεξαρτητοποιηθεί η ελληνική σκηνή, που για μας είναι μία και αδιαίρετη».
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
PMProom – Σελίδα
PMProom YouTube Channel
Πάνος Πιλάτος – Σελίδα
Πάνος Πιλάτος – Music Projects
MAIL:
akRa magazine
Fin-X Art Acts
2ΠRec Productions
EikWma Icon Productions
Almost Zero Budget Productions
deePRESSion PUBLI