Στην θάλασσα του διαδικτύου και σε μια εποχή που είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις από την μάζα, ήρθε η Promotion More για να λύσει το πρόβλημα αυτό.

Ξέρουμε εκ πείρας ότι οι δισκογραφικές εταιρείες κατέστρεψαν πολλά συγκροτήματα, όπως ανέδειξαν επίσης κάποια, με την αγοραστική τους δύναμη.

Όλα αυτά στο παρελθόν, αφού πλέον εδώ και πολλά χρόνια, το τοπίο είναι βομβαρδισμένο και οι δισκογραφικές που έχουν απομείνει, προσπαθούν να βγάλουν κέρδος από παλιές επανακυκλοφορίες γνωστών στα 90s συγκροτημάτων.

Δεν ζούμε όμως στο 1998, αλλά στο 2018, όπου το παιχνίδι γίνεται διαδικτυακά εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Promotion More είναι μια εταιρεία promotion η οποία γνωρίζει το διαδίκτυο και τους τρόπου λειτουργίας του πολύ καλά.

Είμαστε άνθρωποι που μεγάλωσαν συνδεδεμένοι στον κυβερνοχώρο, με σπουδές πάνω στους υπολογιστές, τα δίκτυα, το ίντερνετ και τις τεχνολογίες. Έχουμε χρόνια εμπειρίας δουλεύοντας σε μεγάλες εταιρείες και έχουμε αποκτήσει όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να φτιάξουμε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό πλάνο διαφήμισης για την δουλειά σας.

Ο χώρος της μουσικής, του διαδικτύου αλλά και του marketing, είναι χώρος που νιώθουμε σαν το σπίτι μας και που μας αρέσει να βρισκόμαστε.

Αγαπητοί φίλοι, σας καλώς ορίζουμε στην Promotion More και θα χαρούμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, ώστε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί τα όνειρά σας.

Βρείτε μας στο www.promore.gr και στο facebook.