Οι Prejudice Reborn δημιουργήθηκαν  το 2005. Είναι μια μπάντα heavy metal και έχει εμφανιστεί στα διάφορα  τοπικά θερινά φεστιβάλ. Το καλοκαίρι του 2005 συμμετείχαν σε ένα ροκ φεστιβάλ στο τόπο τους στην Ελλάδα (στο Γαλάτσι,  Αθήνα). Μετά από το φεστιβάλ ένα από τα τραγούδια τους κυκλοφόρησε σε ένα CD (Fake Love) που περιείχε κομμάτια από όλες τις μπάντες  που είχαν συμμετάσχει στο φεστιβάλ και διανεμήθηκε από μια τοπική εφημερίδα.

Ολοκληρώνοντας στην παρούσα διάταξή τους στο τέλος του 2007  οι Prejudice Reborn έχουν συμμετάσχει σε gigs όπως the Battle of the Bands contest (2η θέση και είσοδο στους ημιτελικούς) και το Hellas Metallica fanclub Party στις 1 Δεκεμβρίου 2007, καθώς επίσης και σε άλλες εμφανίσεις σε διάφορες περιοχές.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2008 η μπάντα είχε συμμετάσχει σε ένα Tribute άλμπουμ για τους KISS με το τραγούδι  Calling Dr.Love που κυκλοφόρησε με το Rock Hard Issue του Ιουλίου. Το άλμπουμ ονομάστηκε Greektures of the Night – A tribute to KISS by Greek bands.

Στο τέλος Σεπτεμβρίου του 2008 οι Prejudice Reborn κυκλοφόρησαν το πρώτο τους χρηματοδοτημένο  Demo με τίτλο ‘Weak’ που περιέχει 4 τραγούδια, the self titled Weak, Feel Like… S3 και Calling Dr. Love.
Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα το 2009 λόγω  κάποιων υποχρεώσεων , η μπάντα προγραμματίζει τη δυναμική επιστροφή της μέσα στο 2010 με ζωντανές εμφανίσεις και τη πρώτη κυκλοφορία EP.

Ένα πράγμα είναι στα σίγουρα το 2010 θα είναι ένα πολυάσχολο έτος για τη μπάντα.

Οι Prejudice Reborn είναι μια μπάντα heavy metal με τις φρέσκιες ιδέες που φορμάρει τους διαφορετικούς τομείς της μουσικής ροκ σε μια νέα υγιή άξια ακρόαση heavy metal .

Επικοινωνία με τη μπάντα: prejudicereborn@rocketmail.com
www.myspace.com/prejudicereborn

Επιμέλεια κειμένου: Βασίλης Παπουτσής