Το Μεγάλο Κρυφό Σόου των Poem μόνο κρυφό δεν ήταν, καθώς το KouKou μάζεψε αρκετό κόσμο που παρά την ημέρα (Κυριακή, και η επομένη εργάσιμη) και την τιμή (12 € !), τίμησε με την παρουσία του τη μπάντα στη ζωντανή παρουσίαση του ντεμπούτο τους.

Αν και το DJ set κράτησε αρκετή ώρα και πολλοί τσίνησαν με αυτή την καθυστέρηση, όλα ξεχάστηκαν αυτόματα μόλις οι Γιώργηδες, ο Κάμιλ κι ο Κώστας ανέβηκαν στη σκηνή. ”Instinct” και η ενέργεια περισσεύει, ”Pillow Sickness” και τα κέφια πάνω και κάτω από τη σκηνή σε άνοδο… και πάει λέγοντας!

Εν ολίγοις, οι Poem μας φιλοδώρησαν με ΑΡΙΣΤΕΣ εκτελέσεις όλων των κομματιών του “The Great Secret Show”, συν δύο διασκευές, το μάλλον αναμενόμενο “Stinkfist” (Tool), με το Γιώργο Προκοπίου να ξεσαλώνει τόσο ως προς τη φωνητική απόδοση όσο και στη σκηνική παρουσία, και το απροσδόκητο “Uninvited” (Alanis Morissette), που το έφεραν στα μέτρα τους. Προσωπικά με ενθουσίασε η εκτέλεσή του “Uninvited”, δείχνει την ευφυΐα που κατέχουν. Από ένα pop κομμάτι κατάφεραν να βγάλουν έναν rock δυναμίτη!

Στα τεχνικά τώρα, ο ήχος ήταν αρκετά καλός και καθαρός, αν και η δεύτερη φωνή και η κιθάρα του Προκοπίου ήταν κάπως χαμηλά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το παίξιμο δεμένο, η ερμηνεία παθιασμένη, ο Γιώργος κεντάει στη lead κιθάρα (και χειρίζεται επιδέξια το wah πετάλι να τονίσω), τα samples του Κάμιλ διακριτικά, το groove βαρβάτο. Στα συν και το τζαμάρισμα στο τέλος, με κοινό και μπάντα να παίζουν μαζί. Αυτό μάλλον σεβασμό προς τους οπαδούς δείχνει, σωστά;

Αυτά τα ωραία από τους Poem. Έχουν αποδείξει την κλάση τους σε κάθε λογής live, από παρεΐστικα υπόγεια ως support σε μεγάλες μπάντες. Μόνο τα καλύτερα περιμένουμε… ειδικά στο σανίδι που είναι ο φυσικός τους χώρος!

Setlist:
Instinct
Pillow Sickness
Eagerly Await
Stinkfist(διασκευή Tool)
Penetralia/Traitor
Against Me
I Will Put Chaos Into 14 Lines
Uninvited(διασκευή Alanis Morissette)
End Of Season
Giant
Χύμα στο κύμα τζαμάρισμα!

Κείμενο: Κωνσταντίνος Σταύρου