Πέτρος Βέβηλος 5

O Petros Vevilos ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής. Τελείωσε το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έπειτα συνέχισε ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό του , με εξειδίκευση στην Κοινωνική Κλινική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων και των Ψυχοκοινωνικών Προβλημάτων ( MSc Social Clinical Psychology ).

Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων με θέματα την “Ένταξη και Ενσωμάτωση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες” και την ‘’Eφαρμογή της μη Κατευθυντικής Παρεμβατικότητας στην Ειδική Αγωγή’’.Μετά από μια πενταετία κλινικής εμπειρίας, έχοντας προσκληθεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως “Το κλειδί” της Ελένης Κωνσταντινίδου , θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες στον χώρο αυτό.

Παράλληλα, άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της show-biz. Ασχολήθηκε με το modelling κάνοντας την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση για το περιοδικό ποικίλης ύλης της Θεσσαλονίκης “Mauve” και ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του μουσικά βήματα , παίζοντας σε μικρές μουσικές σκηνές και γράφοντας τα πρώτα του τραγούδια. Λάτρης της τέχνης, έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά και με το θέατρο, ερμηνεύοντας τον ρόλο του Αίγισθου στην παράσταση “ΗΛΕΚΤΡΑ” του Κώστα Χαλκιά . Η παράσταση βραβεύτηκε με το 2ο Πανελλήνιο Βραβείο ερασιτεχνικού θεάτρου.

vevilos

Music Infos

Το μουσικό ταξίδι ξεκινά το 2007 με την κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο ‘ΑΝΤΙΟ’ , ένα maxi single από την δισκογραφική εταιρεία VOLUME και το ομώνυμο videoclip. H δουλειά αυτή έλαβε airplay από διάφορα ραδιόφωνα όπως Πανόραμα fm, Ερωτικός 94.8 , ΟΛΑ FM , MythosFM , Palace Radio κ.α. Η δουλειά αυτή επίσης έχει παρουσιαστεί ζωντανά στο Ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ (ΕΡΑ) .

Toν Mάιο του 2012 κυκλοφόρησε με την LYRA ΤΟ CD SINGLE “Συγγνώμη που σε πλήγωσα’’, απογειώνοντας την απήχηση του στα ραδιόφωνα της ομογένειας στην Νέα Υόρκη , από τον παρουσιαστή Νίκο Καρρά στο Hellas Fm World Radio , καθώς και σε μεγάλα ελληνικά ραδιόφωνα ( Terranova, Erotikos , Golden Radio, Radio Melodia κλπ )

Έχει εμφανιστεί πολλές φορές ως προσκεκλημένος σε τηλεοπτικές εκπομπές του TVMακεδονία, TV100 και TV Θεσσαλονίκη με γνωστούς παρουσιαστές της Θεσσαλονίκης.

Ο Petros Vevilos συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του unplugged και full band σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας .

Fb page: https://www.facebook.com/pages/Petros-Vevilos/126939140804338?fref=ts