Οι PandorasBoxμας έρχονται από την Λάρισα και παίζουν progressivemetal. Δημιουργήθηκαν το 2002 από τον Αχιλλέα Μοχλούλη και τον Λουκά Αυγερινό. Είναι ο πρώτος τους δίσκος και περιέχει επτά κομμάτια.

Επτά συνθέσεις περιπετειώδους metal/rock με νεοκλασσικά σημεία. Συνθετικά, ακούγονται πολύ ευχάριστα. Ένα άκουσμα που θέλει πολλές και προσεκτικές ακροάσεις για να μπορέσει κανείς να μπει στο πνεύμα του δίσκου. Μια απαιτητική δουλειά, αποτέλεσμα καλών μουσικών με διάθεση για καλή και προοδευτική μουσική. Τα κομμάτια μας ταξιδεύουν πότε σε παραμυθένιους κόσμους και πότε μας κάνουν να αναρωτιόμαστε με την τεχνική κατάρτιση των μελών της μπάντας. Άφθονη μελωδία και τεχνική λοιπόν, δημιουργούν ένα σύνολο που μαγεύει.

Οι κιθάρες μπορούν και εκφράζονται με ποικίλους τρόπους, πότε ηχούν δυνατές και πότε πιο ταξιδιάρικες. Όμορφα πλήκτρα που σε σημεία γίνονται πολύ τεχνικά χωρίς, όμως, να κουράζουν. Δυνατά και μεστά τύμπανα και μεγάλο εύρος και φαντασία στα φωνητικά. Να μην τα πολυλογούμε, είναι μια δουλειά που όλοι οι φίλοι της καλής μουσικής θα πρέπει να της δώσουν το χρόνο που απαιτεί για να μπορέσουν να την ευχαριστηθούν στο έπακρο. Πολλά μπράβο από εμένα. Να προσθέσω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο εξώφυλλο του δίσκου από τον Δημήτρη Βλαχούλη.

Ηλίας Μπαρλής

Tracklist:
01.Preface
02.Into my eyes
03.Last time
04.Revenge
05.Lost love
06.Crimes of love
07.Rapid alteration

Line up:
Giannis Avgerinos – Drums,
Loukas Avgerinos – Guitars,
AlexandrosSiderakos – Vocals,
AchileasMochloulis – Keyboards – Synths,
DimitriosSourlas– Bass

Τρόποι επικοινωνίας:
http://gr.myspace.com/pandwrasbox