Οι NULL είναι πενταμελής ροκ μπάντα με έδρα την Αθήνα και αποτελείται από τους: Αχιλλέα Διαμαντή (κιθάρες), Νεκτάριο Γεωργιάδη (φωνητικά), Τρύφωνα Κουτσουρέλη (πλήκτρα), Παναγιώτη Χαραμή (μπάσο), Τάκη Ήντα (τύμπανα).

Τα μέλη των NULL είναι όλοι ώριμοι και καταξιωμένοι μουσικοί, με μακρά πορεία και πλούσιο ιστορικό, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων. Σπουδές στο εξωτερικό, session σε πολύ γνωστά ονόματα, συμμετοχή σε μεγάλες παραγωγές, σε μπάντες cover ή progressive, είναι μόνο κάποια από τα credits.

Ο Αχιλλέας, ο Παναγιώτης και ο Τάκης ήταν ήδη γνώριμοι αρκετά χρόνια, από την συμμετοχή τους σε μια μπάντα fusion που είχε ξεκινήσει ο Αχιλλέας γυρνώντας από την Αμερική. Το ’08 προστέθηκε στο δυναμικό τους και ο Τρύφωνας, προσφέροντας την εμπειρία του όχι μόνο στα πλήκτρα, αλλά και ως παραγωγός. Η μουσική τους αναζήτηση έφερε σύντομα στον δρόμο τους και τον Νεκτάριο, που ανέλαβε τον καίριο ρόλο του front man.

Η ωριμότητά τους, καθώς και ο άψογος επαγγελματισμός που τους διακρίνει, σε συνδυασμό με την πηγαία ορμητικότητα, το πάθος και την περίσσια ενέργεια που εκλύουν σε κάθε τους εμφάνιση, είχε σαν αποτέλεσμα την σχεδόν αστραπιαία καθιέρωσή τους στην μουσική σκηνή, με ένα πρωτοφανές, διαρκώς αυξανόμενο κύμα θαυμαστών.

Ο ήχος τους, δυνατός αλλά ταυτόχρονα καθαρός και συμπαγής, έγινε γρήγορα σημείο αναφοράς και τάραξε τα λιμνάζοντα νερά, θέτοντας ταυτόχρονα τον πήχη αρκετά ψηλότερα. Οι εβδομαδιαίες εμφανίσεις τους την περίοδο ’08-‘09 στο club Barouge στην Αθήνα, πάντα μεστές από έναν κόσμο που τους αγκάλιαζε όλο και περισσότερο, απέδειξαν ότι μπορεί πράγματι να υπάρξει χώρος για κάτι νέο και διαφορετικό, πέρα από τα συνήθη δεδομένα. Αυτή η ζεστή επαφή και η επικοινωνία με τον κόσμο τους, πυροδότησε ακόμη περισσότερο την διάθεση για μια πιο προσωπική μουσική έκφραση κι επιτάχυνε τις διαδικασίες: τον Μάιο του ’09 κυκλοφόρησε το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «Άχρωμος αιώνας» και με πρώτο single το «Πιάσε με».

E-mail null: info@nullband.com

Websites : http://www.nullband.com/

http://www.myspace.com/nullrockband

http://www.facebook.com/group.php?gid=26324312463&ref=ts