Μετά από μερικούς μήνες αποχής είπα να  ξαναπιάσω μολύβι και χαρτί και να γράψω για τους Lucky Thir13n (αγγλόφωνο rock), μιας και είμαι άτομο που στηρίζει νέες μπάντες και θέλω να δίνω ώθηση σε νέα παιδιά που μας παίζουν ας το πω έτσι κάτι μοντέρνο και πρωτότυπο.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια (και δε μας παίρνει να μιλάμε για φτώχεια) ας μπούμε στο θέμα μας. Οι φρεσκότατοι λοιπόν  Lucky Thir13n παρουσιάζουν τη πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά περιέχοντας συνολικά έντεκα καλοδουλεμένα κομμάτια, με τίτλο ‘March Of The Young’.

Σαν πρώτο κομμάτι έχουμε ένα intro με τίτλο Alibi, για μένα προσωπικά απαραίτητο συστατικό μιας και τα παιδιά μας ξεναγούν στις μουσικές τους οπτασίες.

Επόμενο κομμάτι Feels Like Coming Home, δυνατό, μοντέρνο ήχο ένα από τα κομμάτια το οποίο ανεβάζει τη συνολική δουλειά.

Άλλα κομμάτια που ξεχωρίζουν είναι το Get In My Way,Rivers Run Dry με brutal φωνητικά, Amazing, το ομότιτλο Forever Free (March Of The Young) και τέλος το πολυαγαπημένο μου και θέλω να πιστεύω και όσων έχουν ακούσει το δίσκο, R’n’R με γυναικεία φωνητικά της Vivian και το χέρι του Dj Space.

Συνοψίζοντας όπως καταλάβατε μιλάμε για έναν δυνατό δίσκο, χαρισματικό, με πολύ καλή παραγωγή, κάτι που και τους δίνει ένα προβάδισμα ώστε να περιμένουμε κάτι ακόμη καλύτερο στο μέλλον. Τους εύχομαι να συνεχίζουν να δημιουργούν και να μας διασκεδάζουν…Πάντα τέτοια guys…

Κείμενο:  Βασίλης Παπουτσής