Οι Last Rizla είναι μία μπάντα από την Σύρο που έρχεται να ταράξει τα νερά της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής με τις πρωτότυπες συνθέσεις της και τον δυναμισμό των κομματιών της. Ως μπάντα υπάρχουν επίσημα από το 2006 αν και η ιδέα δουλευόταν από το 2003 έως ότου να καταλήξουν σε μία σταθερή βάση.

Η μουσική των Last Rizla είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί. Θα έλεγα ότι χρησιμοποιούν το Stoner ως σκαλοπάτι για να περάσουν από το post rock στο hard core και αντίθετα.

Σκοτεινές ψυχεδελικές συνθέσεις που δεν αντέχουν να υπομένουν, φορτώνουν σιγά σιγά και ξεσπάνε σε μία μουσική τρικυμία με ένα πλήθος επιρροών από διάφορες τάσεις της rock για κύματα, και όποιος αντέξει….

Η αίσθηση που με καταβάλει ακούγοντας την δουλειά τους είναι ότι κάθε μέλος της μπάντας έχει διαφορετικές επιρροές, και με γνώμονα την δουλειά, την καλή θέληση και το ανοιχτό μυαλό τους για πειραματισμό, μπόρεσαν να τις συνδυάσουν έτσι ώστε να προκύψει ένα ομοιογενές σύνολο.

Μην διστάσετε, μπείτε στην σελίδα τους στο myspace και κατεβάστε την δουλειά τους η οποία διανέμετε δωρεάν και δεν θα χάσετε. Δυναμώστε την ένταση και αφεθείτε. Η εναλλαγή των συναισθημάτων θα σας συνεπάρει σε μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Οι Last Rizla είναι:
Greg – τύμπανα
Choko – κιθάρες
Zak – φωνητικά
Kooh – μπάσο

Tracklist:
01. Hypoxic
02. Duality
03. Nine One One
04. Threedom
05. On Earth
06. Sixteen Seconds

www.myspace.com/lastrizla
http://lastrizla.bandcamp.com

Αντώνης Δριβελόπουλος