Τους Kill the Cat τους πρώτο άκουσα πριν 3 χρόνια περίπου που είχαν κυκλοφορήσει το πρώτο τους cd, και είχα μείνει κατενθουσιασμένος. Παρόλο που είμαι λάτρης, κυρίως, της ελληνόφωνης rock και punk, oi Kill the Cat με έκαναν να τους ακούσω πιο προσεκτικά.

Πρόσφατα, έπεσε  στα χέρια μου το νέο τους cd. Παρατήρησα αμέσως ότι πλέον τα κομμάτια τους είναι ελληνόφωνα. Με παραξένεψε, και στην αρχή πίστεψα ότι ήταν μεγάλο τους λάθος που το γύρισαν. Αλλά όταν το άκουσα κατάλαβα ότι κάνω λάθος.

Νέο album λοιπόν για τους Kill the Cat. Ska Punk, όπως τους γνωρίσαμε, με στοιχεία rock ‘n’ roll σε κάποια κομμάτια. Σατιρικό το ύφος της ερμηνείας τους και καυστικοί οι στίχοι τους, όπως αρμόζουν σε μια Punk μπάντα. Η συμμετοχή των γυναικείων φωνητικών δημιουργεί μια διαφορετικότητα που κολλάει όμως στο συνολικό αποτέλεσμα και το βοηθάει να μην γίνετε μονότονο. Περιέχει 5, μόνο κομμάτια, τα οποία όμως είναι απολαυστικά.

Προσοχή!!!! Δεν είναι από τους δίσκους που ακούγοντε απλός δυνατά , είναι από τους δίσκους αυτούς που ακούγονται πάρα πολύ ΔΥΝΑΤΑ!!!!

www.killthecat.gr

Κείμενο : Αντώνης Δριβελόπουλος