Μια ελληνο-αγγλική κυκλοφορία σε κασετούλα που την πήρα καθυστερημένα (αλλά δεν πειράζει!!). Και αφού μετά από τόσα χρόνια η αυτοκρατορία του cd έχει αρχίσει να διαβρώνει, καθώς το βινύλιο και η κασέτα επανέρχονται και παίρνουν το αίμα τους πίσω, αποφάσισαν ορθώς οι μπάντες να το κόψουν σε tape.

Δεν θα μακρηγορήσω με τους Hello Bastards…Γνωρίζετε την πολιτική του rockap.gr. Ασχολούμαστε μόνο με ελληνική σκηνή γιατί οι ελληνικές μπάντες έχουν ανάγκη υποστήριξη. Φυσικά οι Hello Bastards δεν είναι καμιά εμπορική mainstream μπάντα. Οι τύποι παίζουν πολύ δυνατό, θορυβώδες d-beat στα όρια του grindcore με έντονο κοινωνικό-πολιτικό στίχο και συμμετέχουν στο split με 13 κομμάτια πολύ μικρών διαρκειών (μέσο όρο στο 1 λεπτό περίπου).

Οι Jagernaut από την άλλη συμμετέχουν με 6 κομμάτια επίσης μικρά σε διάρκεια και έχουν κάνει δυνατό όνομα τελευταία λόγω των πολλών lives. Οι τύποι παίζουν d-beat/crust και αυτό συνεπάγεται: θόρυβο, μεγάλες ταχύτητες και αυστηρά κοινωνικό-πολιτικό στίχο.

Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Ξερό crust αγγλικής σχολής, χωρίς μελωδίες και υβριδικές πατέντες. Η κασέτα που έχω εγώ προσωπικά είναι πράσινη (δεν ξέρω αν κυκλοφορεί και σε διαφορετικά χρώματα) και το βιβλιαράκι είναι περιεκτικότατο. Γενικώς είναι ένα όμορφο πακέτο με δυνατή και καλή μουσική. Όσοι είστε του σπορ δώστε 2-3 ευρώ και στηρίξτε αυτή την κυκλοφορία!

Line Up:
Hello Bastards: Norbert – Drums, Maxxx – Vocals, Jeff Bolao – Guitar
Jagernaut: Chris – Drums, Labros – Guitar & Vocals, Bak – Bass, Spyros – Vocals

Tracklist:
1. Jagernaut – Doombringer
2. Jagernaut – Sprida Ordet
3. Jagernaut – Life Means Shit
4. Jagernaut – Vengeance
5. Jagernaut – Asocial Norms
6. Jagernaut – Stench Of Survival
7. Hello Bastards – The Sweatshop System
8. Hello Bastards – Empty Ideas
9. Hello Bastards – A Political Statement
10. Hello Bastards – Counterfeit Democracy
11. Hello Bastards – Straight Edge Is Dead, You’re Next!
12. Hello Bastards – Blood On The Media
13. Hello Bastards – Peace, Justice, Freedom
14. Hello Bastards – The Open Veins Of Latin America
15. Hello Bastards – Economic Oppression
16. Hello Bastards – Palestinian Holocaust
17. Hello Bastards – Way Of Life
18. Hello Bastards – You Spread Ignorance
19. Hello Bastards – Follow