Οι INK με σχεδόν εννέα χρόνια παρουσίας και μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους demo με τίτλο «New Day», κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ολοκληρωμένο LP με τίτλο «Diary».

Η παραγωγή των Electric-Eye Studios σε επεξεργασία της West West Side Music περιλαμβάνει συνολικά εννέα tracks – όσα και τα χρόνια παρουσίας των INK στο χώρο – και αναμένεται να προκαλέσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους, λάτρεις και μη, του είδους.

Από όλα τα κομμάτια εγώ ξεχώρισα το «Heart Pills», λόγω των στίχων του και το «Super Ego», για την εντυπωσιακή και πρωτότυπη εισαγωγή του και για τον πιο «σκληρό» θα έλεγα ήχο του.

Όσο για το εξώφυλλο, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι παρά το γεγονός ότι είναι αφαιρετικό, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητο.

Μπορεί να μεσολάβησε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα από την πρώτη κυκλοφορία των INK, αλλά ένα είναι σίγουρο, αυτό το άλμπουμ δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή!

Για όσους από εσάς θέλετε να αποκτήσετε το «Diary», μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας μέσω e-mail στο inkbandgr@yahoo.com, ή μέσω της σελίδας των INK στο myspace:

http://www.myspace.com/inkgreece

Ρένα Κοστοπούλου