Οι GoodLuckWithTheBombs συνθέτουν στην Αθήνα, έρχονται να μας ταξιδέψουν  με  το From Inertia (debut album) που κυκλοφόρησε στις 6 Απριλίου 2011. Το ύφος τους κινείται σε  Ambient , Experimental και Rock ήχους. Οι μελωδίες τους πολύ καλά δεμένες μαζί λες και συνυπήρχαν από πάντα!

Χρησιμοποιούν αργούς σταθερούς, μελαγχολικούς ρυθμούς επί το πλείστον που μας χαρίζουν μία αίσθηση ταξιδιού χωρίς προορισμό..  Μας εξάπτουν τη φαντασία, αφήνοντας τα όρια πίσω με τους  ήπιους τόνους που δημιουργούν, και τις όμορφες εναλλαγές των ήχων.

Προσωπικά θα το θεωρούσα τέλειο αν είχε λίγο παραπάνω «άγρια» σημεία  γιατί όλη η μουσική με έβαλε σε μια αναμονή για τα ξεσπάσματα που τελικά δεν ήταν τόσο έντονα όσο θα ήθελα! Ερμηνεύουν μόνο με μουσική χωρίς φωνητικά, και πάλι είναι σαν να μιλάνε, και  μάλιστα πολύ περισσότερο από άλλες μουσικές με στοίχους, χωρίς να γίνονται βαρετοί ούτε λίγο! Τα παιδιά σίγουρα έχουν βρει το «style» που τους ταιριάζει και τους βγαίνει χωρίς ζόρι. Για μένα υπόσχονται πως θα γίνουν πολύ καλύτεροι, γιατί συνδυάζουν καλή τεχνική και έχουν συναισθήματα και φαντασία τα οποία και βγάζουν με πολύ άνεση στη μουσική τους.

Πρότασή μου είναι να βάλουν φωνητικά έστω σαν πείραμα, γιατί όλα τ’ άλλα τα έχουν!!

GoodLuckWithTheBombs είναι οι:
R. Asteroid – Κιθάρα
Jactive.toy – Τύμπανα
Anadelta – Μπάσο

Κείμενο: Αθηνά Λεπίδα