Το επιθανάτιο μυθιστόρημα του Καζαντζάκη “οι Αδερφοφάδες”, έδωσε ζωή στη νέα μπάντα που συστήνεται με το όνομα “Frank Panx & οι Αδερφοφάδες”.

Οι Αδερφοφάδες δεν είναι ένα ευκαιριακό side-project του Frank. Είναι μια μπάντα που δίνει την ευκαιρία στα μέλη της για νέα δημιουργικά βήματα. Οι Panx Romana όπως και οι μπάντες των άλλων μελών παραμένουν ενεργές.

Οι Αδερφοφάδες έχουν μεγάλα στόματα και ακούγονται δυνατά. Έχουν βρει μιλιά που τραγουδά την εποχή μας με ιστορίες αληθινές που ακούγονται ευχάριστα και μουσικές που δεν γνωρίζουν σύνορα. Δημιουργούν μια ηχητική επιμιξία που μοιάζει να καλπάζει στα κακοτράχαλα μονοπάτια της ζωής με αγωνιστική διάθεση και αισιοδοξία που μας επιστρέφει στην γη της αθωότητας. Το χρωστάμε, λένε στο καλό που μας ανορθώνει ψυχικά.

Ο “Frank Panx & οι Αδερφοφάδες είναι μια παρέα μουσικών που προέκυψε αυθόρμητα σαν παιδικό παρεάκι αλάνας από την συμμετοχή τους σε δράσεις των Αντισωμάτων.

Απαρτίζεται από τον Φοίβο (Τύμπανα-Tsiri Band), Έρη (Ηλ. κιθάρα-Dirty Fuse), Δημήτρη Κατσίβελο(Τρομπέτα), Θάνο A.(Μπάσο-The Raindogs), Βασίλη Ράλλη (Ακ. κιθάρα, φωνητικά) και Frank Panx(Φωνή-Panx Romana).

Οι Αδερφοφάδες» είναι το πιο κοντινό έργο του Ν. Καζαντζάκη στον κόσμο μας, που σπαράζεται από αδελφοκτόνες μάχες.

Θέλουν, λένε, να’ ναι λεύτεροι.
Σκοτώστε τους.

 

Μέλη συγκροτήματος
Φοίβος (Tsiri Band, Rumors), Έρη (Dirty Fuse), Δημήτρης Κατσίβελος, Θάνος Α. (The Rain Dogs!, Rumors), Βασίλης Ράλλης και Frank Panx (Panx Romana)