Έβγαινε συγχρόνως με 4 γυναίκες και το έπαιζε γαμπρός, όταν το έμαθαν πήγαν μαζί και του έκαναν αυτό που του άξιζε

Αφού ανακάλυψαν ότι έβγαιναν με τον ίδιο άνδρα, τέσσερις γυναίκες αποφάσισαν να συναντηθούν και να τον αντιμετωπίσουν πρόσωπο με πρόσωπο. Μια γυναίκα κατέγραψε τη στιγμή σε βίντεο, το οποίο έκτοτε έχει γίνει viral στο TikTok.

Τέσσερις γυναίκες ανακαλύπτουν ότι βγαίνουν με τον ίδιο άντρα

Στο βίντεο, μία από τις γυναίκες στέκεται έξω από το σπίτι του και τον ρωτάει αν του αρέσει το ντύσιμό της καθώς οι άλλες τρεις περιμένουν κρυμμένες. Λέει στον άνδρα ότι θέλει να του γνωρίσει τις φίλες της και τότε έρχεται αντιμέτωπος με τις τέσσερις φίλες του.

 

@_glamanda_ #cheatersgettingcaught #cheatersgettingcaugh #liar #cheaterscaught #MyDolceMoment ♬ Oh No – Kreepa

Οι τέσσερις γυναίκες ανακάλυψαν ότι τις απατούσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η γυναίκα που έκανε το TikTok, η Amanda, ισχυρίζεται ότι ταίριαξε με τον άνδρα στην εφαρμογή γνωριμιών Hinge τον Φεβρουάριο του 2023 και έβγαινε τυχαία μαζί του για περίπου έξι εβδομάδες.

Τα βρήκαμε αμέσως και αρχίσαμε να βγαίνουμε ραντεβού”, είπε. “Και τότε παρατήρησα κάποια περίεργη συμπεριφορά. Άρχισε να εξαφανίζεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα, να κάνει σχέδια και στη συνέχεια να τα ακυρώνει με αυτές τις κάπως παράξενες δικαιολογίες”.

Έγινε σαφές γιατί συμπεριφερόταν ύποπτα όταν έλαβε ένα μήνυμα στο Instagram από ένα από τα άλλα κορίτσια που ρωτούσε αν βγαίνει μαζί του. Η κοπέλα της είπε: “Λοιπόν, είμαι η κοπέλα του.

Είμαι εδώ με την άλλη του κοπέλα και μια άλλη κοπέλα με την οποία βγαίνει περιστασιακά”.

Έβγαινε συγχρόνως με 4 γυναίκες και το έπαιζε γαμπρός, όταν το έμαθαν πήγαν μαζί και του έκαναν αυτό που του άξιζε

 

@_glamanda_ Replying to @joannas4377 #greenscreen ♬ original sound – Glamanda

Ο άνδρας είχε μόλις μετακομίσει στο Providence από τη Βαλτιμόρη και ακολουθούσε μόνο έναν μικρό αριθμό ατόμων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε η γυναίκα με την οποία έβγαινε άρχισε να υποψιάζεται όταν παρατήρησε μια νέα κοπέλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έτυχε να είναι από τη Βαλτιμόρη.

Ένα Σαββατοκύριακο, ο άντρας είπε στην κοπέλα αυτή ότι η μαμά του θα ερχόταν αεροπορικώς και ότι δεν θα ήταν εκεί. Κάτι δεν της φάνηκε να πάει καλά, οπότε πήγε στην τοποθεσία που είπε ότι θα βρισκόταν και τον είδε με την κοπέλα την οποία είχε δει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επικοινώνησε μαζί της στο Instagram και έμαθε ότι την έφερε αεροπορικώς από τη Βαλτιμόρη και ότι ήταν η κοπέλα του. Είπε ότι βρισκόταν στην πόλη για λίγες ακόμα μέρες και δεν ήξερε τι να κάνει γιατί δεν είχε πουθενά αλλού να μείνει.

Έτσι την πήρε και της βρήκε ένα μέρος να μείνει. Στη συνέχεια, έψαξαν τους followers του και παρατήρησαν ότι ακολουθούσε την Amanda, γεγονός που τους οδήγησε στο να της στείλουν μήνυμα.

Η Amanda ανακεφαλαιώνει την ιστορία λέγοντας: “Κάποια στιγμή έβγαινε περιστασιακά μαζί μου, αλλά το είχα ήδη διακόψει, και αυτή τη στιγμή έβγαινε περιστασιακά με την άλλη κοπέλα ενώ παράλληλα είχε ακόμα δυο σχέσεις. Ενδιαφερόμουν για μια σοβαρή και αποκλειστική σχέση “Άρα, λοιπόν, με απατούσε”, λέει. “Με απατούσε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το θέσω αλλιώς”.

Δημοσίευσε τα στοιχεία και τις πληροφορίες για να προστατεύσει άλλες γυναίκες

Δημοσίευσε τα στοιχεία και τις πληροφορίες για να προστατεύσει άλλες γυναίκες από τις επαναλαμβανόμενες απιστίες του.

Ανακαλύπτοντας ότι αυτή η συμπεριφορά δεν ήταν καινούργια και το είχε ξανακάνει..

Υπάρχει μια ομάδα στο Facebook με τίτλο “Βγαίνουμε με το ίδιο άτομο;”, όπου μπορείτε να βάλετε την τοποθεσία από την οποία προσπαθείτε να πάρετε πληροφορίες. Η Amanda ισχυρίζεται ότι είδε τη φωτογραφία του άνδρα σε αυτήν και “48 γυναίκες ήρθαν και είπαν ότι ναι, βγαίνω με αυτόν τον άνδρα”.

Υποψιαζόμαστε ότι υπάρχουν κι άλλα κορίτσια εκεί έξω και υποψιαζόμαστε ότι αυτή η συμπεριφορά θα συνεχιστεί”, λέει.

Αυτός ο άνδρας λέει ψέματα και χειραγωγεί, σου λέει αυτό που θέλεις να ακούσεις και είναι τρομακτικό, είναι ειλικρινά τρομακτικό. Και όπως είπα, όλα αυτά γίνονται για να προστατεύσουμε τις γυναίκες. Δεν θέλω να συμβεί αυτό σε κανέναν άλλον. Θέλω οι γυναίκες να είναι ασφαλείς και να προσέχουν η μία την άλλη”.

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο άπιστος άντρας είχε σχέσεις και συνευρέσεις με πολλά άτομα, κάποια από τα οποία υποπτεύεται ότι ήταν την ίδια μέρα…

Κανένα από τα κορίτσια δεν ξανά συναντήθηκε μαζί του και όλες υποστηρίζουν η μία την άλλη τώρα.

Ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok με φωτογραφίες της καθεμιάς από τις γυναίκες από όταν οι τέσσερις τους βγήκαν μαζί στην πόλη.

 

@_glamanda_ Replying to @nicoleshibby #greenscreenvideo #greenscreen ♬ Man! I Feel Like A Woman! – Shania Twain