distorted functionΟι distorted function είναι ένα θορυβώδες πειραματικό δημιούργημα τριών ιδιόρρυθμων μουσικών από την Αθήνα, για την ώρα χρησιμοποιούν δυο μπάσα και ένα σετ ντραμς. Τα μέλη της μπάντας προσπαθούν να βάλουν σε μια χρονοδιάσταση τις μουσικές και υπαρξιακές τους αναζητήσεις, παίζουν πυρετωδώς, συγκεντρώνουν πετάλια παραμορφώσεων και ενισχυτές από φίλους, ετοιμάζουν προσωπικές βαλίτσες ηχοχρωμάτων και στήνουν το δικό τους μικρό προσωπικό στούντιο πρόβας στο παλιό υπόγειο του παππού, περιτριγυρισμένοι από αντικείμενα και αναμνήσεις άλλων εποχών.

Η ιδέα των δυο μπάσων από την πλευρά μας ήταν μια αυθόρμητη πρωτοβουλία που καρποφόρησε χωρίς δεύτερες σκέψεις, αλλά συνάμα διαθέτουμε επιθυμία για μια πιο συλλογική δραστηριοποίηση του εγχειρήματος του συγκροτήματος. Για την ώρα επαναπροσδιορίζεται η λειτουργικότητα της σχέσης, γεγονός που αποτελεί και για τους τρεις μας κινητήριο μοχλό για κάθε έκφραση συναισθήματος.
Αρχές Μαΐου 2014 κυκλοφορήσαμε διαδικτυακά το τραγούδι ‘1964’,το οποίο ηχογραφήσαμε στα Grindhouse studios με τη συνδρομή στον ήχο, τη μίξη και το mastering του Βασίλη Γκουβάτσου, μόνιμο σύντροφο μας και στις ζωντανές εμφανίσεις. Η ηχογράφηση των ντραμς έγιναν στα 9800 studios με τη βοήθεια του Αντώνη Κοντόζογλου. Το κολάζ για το κομμάτι επιμελήθηκε ο Poly.K.

Μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα εδώ:

http://distortedfunction.bandcamp.com/album/1964-single

distorted function (logo)

Tέλη Δεκεμβρίου του 2013 ανεβάσαμε διαδικτυακά το πρώτο μας EP με τίτλο “distorted function”. Πρόκειται για τις πρώτες απόπειρες ηχογράφησης αυτού του ιδιόρρυθμου μουσικά σχήματος και ταυτόχρονα τη γνωριμία μας με τον aombk, γεγονός που σηματοδοτεί την απαρχή μιας δυνατής φιλίας και κοινής μουσικής πορείας και αναζήτησης.Το σχέδιο του εξωφύλλου επιμελήθηκε ο artben, ενώ για το στήσιμο συνεργάστηκαν ο aombk και ο Στέργιος.

http://distortedfunction.bandcamp.com/album/distorted-function

Official site: http://distortedfunction.wordpress.com/
Bandcamp: http://distortedfunction.bandcamp.com/
You tube: http://www.youtube.com/user/SyndromeHot