Οι DisplayeD δημιουργήθηκαν το 2005 στην πόλη της Δράμας από τους: Νίκο Στεφανάκη, Αντώνη Τσακίρη, Κώστα Πουλίση και Μάκη Τσιρτσή.

Είδαν την αναγνώριση στην τοπική κοινωνία με τη συμμετοχή τους στο Dramaica Youth Festival, που λαμβάνει τόπο στη Δράμα, καθώς και σε άλλα φεστιβάλ. Έφτασαν στα ημιτελικά στον μουσικό διαγωνισμό του ΝΑΚΑ το 2006, ανάμεσα σε 172 συγκροτήματα και έπαιξαν live στην Αθήνα.

Το 2007 κυκλοφόρησαν ένα demo ονόματι “Down Here”, περιλαμβάνοντας τρία τραγούδια demo και μια live ηχογράφηση

Το 2008 ο Θανάσης Ουζούνης αντικαθιστά τον Μάκη Τσιρτσή στα Drums.

Μέσα στο 2009 ηχογραφήθηκαν μερικά νέα κομμάτια, τα οποία θα συμπεριληφθούν στο νέο τους άλμπουμ και συμμετέχουν στην συλλογή 11th Hour Confession της εταιρίας QuickStarProduction με το κομμάτι “Older”.

Το 2010 αποχωρεί ο Θανάσης Ουζούνης και για περίπου 6 μήνες οι DisplayeD συνεχίζουν με τον Χρήστο Αλεξίου στα Drums. Η τελική μορφή της μπάντας ολοκληρώνεται με την αποχώρηση του Χρήστου Αλεξίου και την είσοδο του Αχιλλέα Τσιάντα στα Drums.

Τον Μάιο του 2010 λαμβάνουν την 10η θέση μεταξύ των Ελληνικών συμμετοχών στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό EuroVoice
Τον Μάρτιο του 2011 οι DisplayeD κυκλοφορούν το EP “Hey” που περιέχει 5 κομμάτια που θα συμπεριληφθούν στο πρώτο τους CD που υπολογίζεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2011. Ακόμη παίρνουν την πρώτη θέση στον τελικό του διαγωνισμού “Super band Contest” του δήμου Ηρακλείου και του ραδιοφωνικού σταθμού Super 90.4 και υπογράφουν συμβόλαιο για παραγωγή / ηχογράφηση και διανομή ενός CD single στην εταιρία LYRA

ΜΕΛΗ:
Νίκος Στεφανάκης (κιθάρα – φωνητικά)
Αντώνης Τσακίρης (μπάσο – φωνητικά)
Δημήτρης Τσακιρίδης (κιθάρα)
Αχιλλέας Τσιάντας (drums)
(Η μπάντα αποτελείται από δικό της φωτιστή και ηχολήπτη)

ΕΠΙΡΡΟΕΣ:
Coldplay, Pearl Jam, Creed, Radiohead, Muse, Faith No More, Porcupine Tree, BlackField, Tool

ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ:
Alternative Rock, Indie Rock

ΣΕΛΙΔΕΣ:
www.Facebook.com/displayeddrama
www.youtube.com/user/thecureless
www.myspace.com/thedisplayedband

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ