Άργησα πολύ με αυτό το πανέμορφο 7αράκι, το οποίο το έχω καιρό στα χέρια μου και κυκλοφόρησε από την Hell Comes Home. Συγκεκριμένα να πω ότι η Ιρλανδική εταιρεία έχει στο roster της εξαιρετικές μπάντες, όπως Coffinworm, Pyramido, Dopefight, Dead Elephant και ένα τσούρμο γενικώς από μπάντες με «περίεργο ήχο». Αυτή η κυκλοφορία αποτελεί την νούμερο 3 από το Hell Comes Home vinyl Box set, στο σύνολο των 12!

Σε αυτό το 7άρι οι Dephosphorus συναντούν τους Αμερικάνους Great Falls, που με το «Everything But Lightning» κομμάτι τους στην Β’ πλευρά του δίσκου, μας δίνουν λίγο παραπάνω από 2:30 λεπτά καλής noisy rock/post hardcore μουσικής.

Στην Α’ πλευρά οι δικοί μας Dephosphorus οι οποίοι με τα «Axiom» και το split με τους Wake μου άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και απέσπασαν άριστες κριτικές από τον τύπο. Το «Stargazing And Violence» είναι ένα σχεδόν 4λεπτο βίαιο κομμάτι, με τον χαρακτηριστικό τους ήχο. Βρωμερό grindcore με στοιχεία black/death metal και μια βουρκώδη παραγωγή.

Η συσκευασία είναι πάρα πολύ όμορφη και αν δείτε και τα υπόλοιπα 7αρια της σειράς Hell Comes Home vinyl Box set, θα πάθετε την πλάκα σας με τα σχέδια. Εξαιρετικό 7άρι, ακούστε το εδώ: http://hellcomeshome.bandcamp.com/album/dephosphorus-great-falls-split-7

Check: http://greatfalls.bandcamp.com/
http://dephosphorus.bandcamp.com/

Tracklist:

Dephosphorus – Stargazing And Violence
Great Falls – Everything But Lightning

Line Up:

Dephosphorus: Thanos Mantas – Guitars/Bass Nikos Megariotis – Drums/Backing Vocals, Panos Agoros – Vocals
Great Falls: Demian Johnston – Vocals/Guitars, Shane Mehling – Bass, Phil Petrocelli Drums

Νίκος Λιανίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ