Οι Censored Sound έρχονται από την Αθήνα με το album τους  Shadows να κάνουν φασαρία! Μας μιλάνε με Old school hardcore και με προσεγμένο, έξυπνο αγγλικό στίχο που γεμίζει τους ήχους τους.

Η μουσικές τους ξεσπάνε, αγριεύουν, παραπονιούνται, κατακρίνουν και μαζί με τα υστερικά φωνητικά (με τη καλή έννοια) σου δημιουργούν την αίσθηση της έκρηξης. Ωθούν στα άκρα τα συναισθήματα μας και την καταπιεσμένη ενέργεια που όλοι κρύβουμε.. θα μπορούσαν να ήταν ένα πολύ καλό background στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα που ίσως με μια τέτοια παρέμβαση να έφερναν έτσι κάποιο αποτέλεσμα!!

Τα κομμάτια τους πάνω κάτω έχουν το ίδιο style ενώ ακούγονται καλά δεμένη μπάντα μεταξύ τους. Έχουν βρει τον προσωπικό τους ήχο και τεχνικά τον υποστηρίζουν τέλεια!!

Το μόνο που θα μου άρεσε εμένα θα ήταν, να είχαν περισσότερα απότομα κοψίματα, όπως και έχουν, αλλά ακόμα λίγα πιστεύω θα πήγαιναν και θα αποκτούσαν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον οι ήχοι τους.

Πολύ καλοί στ αυτιά μου λοιπόν, δεν έχω πολλά να πω ακόμα, οπότε καλή συνέχεια -εξέλιξη στα παιδιά με τον τρόπο που ήδη ξέρουν να πηγαίνουν!!

Κείμενο:
Αθηνά Λεπίδα