Οι  Βuilding Chaos  δημιουργήθηκαν  στις αρχές  του 2005 από τους Αλέξη(κιθάρα-φωνητικά), Πέτρο(κιθάρα) και Μάκη(μπάσο).Τους πρώτους μήνες τα τύμπανα έπαιζαν κατά διαστήματα οι Γιάννης(ex-Innermost) και Δημήτρης(ex-Hellfire B.C.).

Από τα πρώτα τραγούδια που γράφτηκαν φάνηκε η διάθεση του συγκροτήματος  να αναμείξει τις επιρροές του και να δημιουργήσει ένα πιο προσωπικό ήχο. Τον Σεπτέμβριο του 2005 τη θέση του ντράμερ καταλαμβάνει οριστικά ένα νέο μέλος, ο Δημήτρης. Έχοντας σταθερή σύνθεση πια, το συγκρότημα προβάρει πιο εντατικά και συνεχίζει να γράφει καινούργια τραγούδια.
Από τον Ιανουάριο του 2006, οι Building Chaos έχουν παίξει σε αρκετές συναυλίες, η πρώτη από τις οποίες κάτω από το όνομα ‘Monsterlab’.Οι συναυλίες περιλαμβάνουν και δυο εμφανίσεις στα Μέγαρα και τη Λαμία και απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια.
Το καλοκαίρι του 2006 το συγκρότημα αποφάσισε να μπει στο στούντιο και να ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις του πρώτου του ολοκληρωμένου CD, με τον τίτλο ‘Built in Chaos’. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο στούντιο Mythos και ολοκληρώθηκαν λίγους μήνες αργότερα(Φεβρουάριος 2007).Το άλμπουμ περιέχει 12 thrash metal κομμάτια, με επιρροές από συγκροτήματα όπως οι Pantera , Machine Head.
Αυτή τη στιγμή το συγκρότημα βρίσκεται σε αναζήτηση εταιρίας για την κυκλοφορία του δίσκου.

Οι  Building Chaos είναι:

Πέτρος: Κιθάρες
Αλέξης: Κιθάρες /Φωνητικά
Μάκης: Μπάσο/Φωνητικά
Δημήτρης: Τύμπανα

Επικοινωνία:

e-mail at:   buildingchaos@yahoo.gr
Website: www.buildingchaos.com
Myspace profile:   www.myspace.com/buildingchaos

Τηλ.: 6948603416/6972341112

Διεύθυνση: Ελλήσποντου 8-10
13451 Καματερό
Αθήνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ