Η ταινία «Bohemian Rhapsody» επικεντρώνεται στην άνοδο του συγκροτήματος στα 70s και 80s

Παρακάτω θα δείτε το νέο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας «Bohemian Rhapsody», για τον δρόμο προς τη δόξα του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Queen, με τον Ράμι Μάλεκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του τραγουδιστή τους, Φρέντι Μέρκιουρι κυκλοφόρησε από την 20th Century Fox.

Η ταινία «Bohemian Rhapsody» επικεντρώνεται στην άνοδο του συγκροτήματος στη μουσική βιομηχανία τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, αλλά είναι και μία βαθύτερη ματιά στην πολυτάραχη ζωή του τραγουδιστή.

Η δισκογραφία του συγκροτήματος και ο επαναστατικός τους ήχος, καθώς και η αξέχαστη εμφάνισή τους στο Wembley Arena του Λονδίνου για το Live Aid 1985 συμπεριλαμβάνονται επίσης στο «Bohemian Rhapsody».

Η ταινία είναι ένας φόρος τιμής στους Queen, στη μουσική τους και στον εξαιρετικό τραγουδιστή τους, Φρέντι Μέρκιουρι, ο οποίος αψήφησε τα στερεότυπα και έσπασε συμβάσεις για να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους διασκεδαστές στον πλανήτη, αναφέρεται στη σύνοψη.

Η ταινία παρακολουθεί τη μετεωρική άνοδο των Queen μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια τους, τις εσωτερικές έριδες, όταν ο τρόπος ζωής του Μέρκιουρι βγήκε εκτός ελέγχου και τη θριαμβευτική τους επανένωση, την παραμονή του Live Aid, όταν ο τραγουδιστής αντιμέτωπος με το AIDS οδήγησε τη μπάντα σε μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις στην ιστορία της ροκ μουσικής.

Ο Μπράιαν Σίνγκερ ήταν ο πρώτος σκηνοθέτης της ταινίας, αλλά απολύθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ντέξτερ Φλέτσερ.

Τα υπόλοιπα μέλη των Queen υποδύονται ο Τζο Ματσέλο (Τζον Ντίκον), Μπεν Χάρντι (Ρότζερ Τέιλορ) και Γκουίλιμ Λι (Μπράιαν Μέι). Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 2 Νοεμβρίου.